Det här med samarbeten

Jag vill bara förklara och poängtera det här med samarbeten. Såhär tänker jag och detta utgår jag ifrån när jag samarbetar med företag. För mig är det oerhört viktigt att kunna stå bakom ett samarbete till 100 %. Med andra ord kommer ni aldrig se något här på bloggen som jag inte står för. Att ha ert förtroende och ge er mina ärliga upplevelser och åsikter väger så mycket tyngre än gratisprodukter eller lite ersättning.
Så jag vill och hoppas på att ni förstår att mina samarbeten som jag gör här på bloggen är för att visa er något bra. Att ge er ett bra erbjudande på något som jag gillar och verkligen vill rekommendera. Detta är så viktigt för mig, så ni anar inte. För mig handlar det inte om att ha flest samarbeten eller att synas här och där. Utan för mig handlar det om att samarbeta med rätt företag och rätt märken som jag står för och som passar mig och mitt "varumärke".
Självklart har jag inte alltid tänkt såhär, i början var man överlycklig för minsta lilla grej. Men nu när alla företag har förstått vikten av att synas bland alla "influencers" så får man betydligt fler förfrågningar, så numera väljer jag verkligen ut vilka jag VILL sammarbeta med. Jag ville bara poängtera detta lite kort så ni förstår syftet med MINA samarbeten. Tack för att ni är så grymma!


Förra året gjorde jag samarbeten med b.la. NJIE, Jane Koenig, Richmond and Finch, Löwengrip Care and Color och Chiquelle. Alla produkter och företag som jag visade upp är saker jag gillar starkt och sådant jag själv fortsätter att använda även efter ett samarbete.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

Linnea
,
vad hände med den där 30 dagars tävlingen? där du skulle skriva en sån lista per dag tills 30 dagar har gått
juliawahlberg
juliawahlberg,

Jag kände att det inte blev så bra som jag ville, så jag fortsatte inte med den 😊 Är fortfarande med i tävlingen, att skriva sånna listor var bara min egna idé. Kändes inte så uppskattat, tog så mycket tid och blev så rörigt bland alla andra inlägg kände jag haha <3

nouw.com/juliawahlberg
annawannberg
annawannberg,
Fin blogg 😊!
nouw.com/annawannberg