Instagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlberg

A monday off

Idag var det Presidents' Day här i USA och det betyder att de flesta varit lediga. Mitt jobb hade en ledig dag och det satt inte fel. Tog lite sovmorgon och gick sedan ut på en riktigt långpromenad efter frukost och en lugn förmiddag, det blev över 10 km. Pratade med familjen där hemma, handlade lite mat och köpte en riktigt god och fräsch juice till mellis. Gick längs stranden påvägen hem med lite musik i lurarna, solen brände på och jag kunde typ inte sluta le.
Haha så löjligt, men kan inte fatta hur bra livet är här. Helt ärligt, hur kan man bo i en sådan trevlig stad precis vid havet, med sol året runt.

Väl hemma, hann jag landa en kort stund innan jag och Klara tog oss en springrunda på 10 km. Så nu är mina ben riktigt trötta efter en aktiv helg, kommer sova så gott!! Till middag blev det Tacos på Oscars, de hade Happy Hour med 99 cent/tacos. Man tackar.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar