A day in Portofino <3

Förbered er på en bildbomb, för imorse tog vi båten till vackra Portofino!! Först stannade vi i San Fruttuoso i 45 minuter, det var superfint men så himla litet. En strand, någon restaurang, men allt var liksom lite undangömt inne bland bergen. Renaste vattnet någonsin och sån fin natur. Efter ett bad där åkte båten vidare till Portofino.
Här stannade vi resten av dagen och tog eftermiddagsbåten hem vid halv 6. Strosade runt bland de färgglada husen, åt en glass, kollade i några butiker, drack en god och syrlig drink och åt pasta till lunch. En turistdag i otroligt mysiga och vackra Portofino. Italien fortsätter att leverera och är ett ställe jag vill åka tillbaka till väldigt snart!!

Såhär litet och vackert var det i San Fruttuoso!!

Portofino!!!

Har ni någonsin skådat något såhär vackert ställe? Jag tror knappast det. Fina hus, mysiga gator, god mat, klart vatten, lyxbåtar, butiker osv. Klockrent.

En glass om dagen är bra för magen som sagt. Denna kostade 100 spänn, styck!! God absolut, värd 100 kr, tveksamt.

Tror det är resans tredje pasta pesto. Men det är ju så gott med pesto? Gillar det mer och mer för varje dag. Denna var extremt krämig, nästan lite för mycket. Annars jättegod!! Utsikten, platsen, Portofino gjorde det till en fullpott ändå.

En syrlig Portofino Spritz fick det bli under våra timmar i Portofino, har man semester så har man. Tycker det är lite småkul att testa deras ”lokala” grejer eller deras egna sorter och varianter på saker och ting.

Väl hemma i Sestri Levante igen så blev det en middag runt 20-21 tiden. Vi åt på ett ställe som hette Verne och tog varsin grillad tonfisk med hasselnötter, syrlad rödlök och ostkräm. Den får helt klart 10 av 10!!! Avslutade med en americano med mjölk. Påvägen tillbaka till hotellet blev det varsin drink, jag var nyfiken på att testa en Martini, så det gjorde jag. Och nej det var inte min grej :p Mammas daiquiri var godare...

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

charlottahagg
charlottahagg,
Vilka bilder!! Ser fantastiskt ut 😃
nouw.com/charlottahagg
juliawahlberg
juliawahlberg,
Tack 😃 😃
nouw.com/juliawahlberg
torres
torres,
Men alltså wow vilka underbara semesterbilder <3
nouw.com/torres
juliawahlberg
juliawahlberg,