MÅNDAG // Jobb på Wakakuu mellan 8:30-17, sedan blir det träning på gymmet. Intervaller och styrka tror jag, eventuellt GRIT. Vi får se vad jag känner för!
TISDAG // Skola mellan 9-16, äntligen en ny kurs, nu är det dags för digital transformation. Kan inte fatta att vi har två vanliga kurser kvar innan det typ är slut i skolan. Det går för fort!! Efter skolan stannar jag kvar i Göteborg för middag med Julia och några fler tjejer, eftersom hon fyller år <3
ONSDAG // Jobb igen fram till 17. Träning och sedan hemmapremiär för Lukas, hockeymatch alltså!!
TORSDAG // Skola från 9-16, träning direkt efteråt och sen möte på kvällen gällande visum m.m.
FREDAG // Sovmorgon, träning på förmiddagen, städa lägenheten, rensa lite, fixa med massa annat och sedan fredagsmys.
LÖRDAG // Morgonträning och sedan en lugn dag. På kvällen blir det festligheter med mina vänner.
Fira att jag snart fyller år och fått praktikplats i USA <3
SÖNDAG // No plans and I'll keep it that way

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Hur sjuuuuuuukt !?!? Inte permanent dårå. Men jag kommer att få kalla USA mitt hem i fyra månader nu i vinter!!!
Fyra månader helt på egna ben, fyra månader iväg från både vänner och familj, fyra månader av ett heeeelt annat liv.
Inte vilket ställe som helst dessutom, kära Kalifornien och San Diego blir mitt nya hem. Det känns fortfarande overkligt.
Jag kommer alltså göra min praktik där, på en digital marknadsföringsbyrå som verkar helt klockren. Jag har alltid haft lite extra kärlek för det landet och innerst inne alltid velat testa The-American-Life. Jag är taggad på allt - landet, språket, människorna, utvecklingen det ger mig, jobbet, vädret, stranden, staden, nya vänner, andra vanor, utomhusträning, ALLT.
Jag är så nervös och livrädd. Men också så exalterad och taggad. Det är en sjuk mix av känslor. Jag har nu två månader på mig att förberedda mig. Det fortfarande en del att fixa. Boende, hyra ut min lägenhet, få klart med visum, boka flyg osv. Men inget ska få stoppa mig, jag ska dit!!!

Jag åker i slutet av november och är borta till slutet av mars. Självklart kommer ni få följa min resa här på bloggen och på Instagram!!
Jag åker alltså dit helt själv och ser det som världens möjlighet till att växa och utvecklas. Få stå på egna ben till 100%, upptäcka nya platser, hantera nya situationer, möta nya människor och allt annat. Vilken upplevelse och möjlighet!!
Tack för att ni som redan vet stöttat mig och grattat mig. TACK <3

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

Som ni vet så har jag ett samarbete med Gina Tricot, vilket jag haft i ungefär 1 år nu. Jag är så glad över det och älskar att få visa upp deras kläder. Har nästan alltid något från Gina på mig numera och det känns så självklart.
Dessa byxor är senaste tillskottet och jag älskar dem!! De är tyvärr redan slut online, men kan nog komma in igen. Ska hojta om jag ser det. Men annars finns det kanske kvar i butik, spring och kolla om ni är sugna. Jag har storlek L på dessa, de sitter lite lösare och snyggare. Hade säkert kunnat ha M också, men ville ha lite extra space helt enkelt. Allt ska ju vara så stort numera ;) Gina har i alla fall fått in mycket fint nu inför hösten, som ni borde kika in.

Väskan är också från Gina Tricot, men från förra hösten. Tyckte det var rätt härligt att mixa två gröna nyanser. Sen är ju skinn och stickat alltid ett säkert kort enligt mig.

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer