Har ej haft tid att uppdatera pga att jag har semester just nu!!! Så himla skönt att ej jobba, uppskattar min lediga tid så mkt mer än innan jag började jobba & gör så mkt mer nu under min lediga tid.

Jag har varit nere i Göteborg med min pojkvän och hans familj iallafall, sen har jag badat dem senaste 3 dagarna!! Sthlm bjuder ju på så sjukt bra väder just nu alltså. Jaja, finns inte så mkt mer att skriva så ni får ha det så bra allihopa iaf!!

Puss puss,
Julia

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

På senaste tiden har jag börjat shoppa väääldigt mycket! Kan bero på att jag jobbar rätt mycket och därav vill unna mig en massa. Idag drog jag då en spontanare in till stan, det var inte planerat att jag skulle köpa så mycket utan Elmer skulle till grönan med en vän som kom lite senare och då passade jag på att gå i lite affärer. Rekommenderar verkligen Gina just nu, så sjuukt bra reor & så snygga kläder!!! Blev 3 tröjor därifrån iallafall sedan började Elmer tröttna lite och det var väl bäst så, vem vet hur mycket jag plockat på mig annars? ;)

Letade dock efter jeanskjolar och bootcut jeans men kollade i flera affärer utan att hitta några så jag får väl bli utan... Ska försöka orka åka in imorgon och se om jag hittar något. Ifall ni vet någon bra affär med snygga jeans samt kjolar, tipsa!!! Uppskattas verkligen.

Puss puss,
Julia

Likes

Comments

Som rubriken lyder, nu är det jobb som gäller! Har jobbat hela juni och nu är det inte alls mycket kvar, 2 dagar!! Sedan är jag ledig hela månaden till början av augusti, behövs verkligen. Vad har ni för planer till sommaren? Jag har inte så mycket inplanerat förutom att jag ska åka till Göteborg tillsammans med min pojkvän och hans familj, sedan vill jag köra på en sista minuten utomlands!! Har ni någon resesida eller något bolag att tipsa? Isåfall skulle jag vara supertacksam, är så taggad!!

Puss puss,
Julia

Likes

Comments

Hej allihopa!!!!!
Hade tänkt att börja blogga igen så får vi se åt vilket håll det går, har bloggat förut men slutat! Får hoppas att jag orkar hålla igång bloggen den här gången.
    Idag har jag iallafall jobbat, jobbade riktigt tidigt för fick öppna och var tvungen att stiga upp 4:30, usch!!! Men det blev ett 8-timmarspass och sedan åkte jag hem och vi här hemma åt sushi, sedan drog vi och bada och till sist åkte vi hem för att äta igen, hummer blev det!! Super gott men så himla jobbigt att skala, mätt blev man väl iallafall. ;)

Puss puss,
Julia

Likes

Comments