När mamma var liten kunde man bara öppna sin kompis dörr, skrika "Glad Påsk" och slänga in ett påskbrev. Idag är det få dörrar som står olåsta även på ljusa dagen när folk är hemma. Man känner osäkerheten, rädslan och man vet vilket samhälle vi lever i.

Jag läste imorse att de nu hittat försvunna Lisa Holm. Man får som en klump i magen. Lisa blev bara 17 år och om drygt 1 månad uppnår även jag den åldern. Hon skulle fått sommarlov precis som oss andra. Få slippa skolan i några månader och bara få njuta av livet. Men tack vare att vi lever i en den värld vi lever i så kommer Lisa aldrig få uppleva denna sommaren. Jag har inte riktigt ord så det räcker för att beskriva hur äcklad jag är på världen vi lever i. Om en 17åring inte ens ska kunna ta sig hem från jobbet säker en söndagskväll, hur ska någon då kunna känna sig säker?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det är bara 4 ynka dagar kvar till sommarlov och tills vi avslutar första året på gymnasiet. Nu är det bara de sista inlämningara som ska in och de sista proven som ska göras innan vi är klara.
Tycker ettan gick väldigt fort men det känns både konsigt och bra på samma gång. Väldigt glad att det är två år kvar till studenten, för känner mig fortfarande helt vilsen i vad jag vill göra efter gymnasiet.Ida kommer hit senare idag och då ska vi göra klart vår film som vi gör i svenskan. Rikigt nöjd över den och ska bli roligt och visa upp den imorgon. Kanske mitt framtida yrke är regissör? Vem vet..

Likes

Comments

Hej!
Som tidigare bloggare kände jag att det kanske var dags att ge bloggandet en chans igen, så nu kör vi!

Det är jag som är Julia. En spontan 16 åring med alldeles för många tankar snurrandes i skallen. På fritiden gör jag allt möjligt, men att umgås med mina vänner, spela tennis, teckna och dra ut på spontana äventyr är några favoriter.

Du kommer få följa med i vardagen hos en galen tonåring som älskar att sova, har dålig humor och som lyckas med nästan allt.


Likes

Comments