Coromandel

Nu kommer det ett inlägg med massor utav bilder! Äntligen har båda bloggen och jag lyckats sammarbeta ("peppar peppar..") och så har jag fått skaffa en ny sladd till kameran och hårddisken då min slutade fungera...

Men detta inlägget blir bilder från Coromandel som vi var och campade i med vår lilla hyrda campervan :) Coromandel är både en liten stad och ett helt skogsområde med berg och jättefina vandringsstigar så det blir bilder från både och – dock inte nå bilder från själva staden då vi ändå höll oss vid kusten och naturen.

Uppe i Coromandels berg ran det hela tiden vatten i närheten av där man gick. Jag vet inte alls om det är samma ström eller om det är olika men det känns som om vi gick vid samma (den ström som vi också försökte tvätta oss i). Vatten är för mig bland det roligaste som finns att fotografera så det blev en hel del bilder på det...

Självklart fanns det stora vattenfall också men de var så långt borta eller på väldigt knepiga ställen så fick inte till någon jättebra bild :( Inte heller fick jag till några kloka bilder på utsikterna över skogen och bergen – en nackdel med att vara kort. Alltid var det någon jäkla gren som förstörde bilden eller så var det bara ingen bra vinkel... Elia eller Simon fick säkert mycket bättre bilder (de kanske hade lite bättre tålamod än jag också ... ).

Ett ställe som jag dock fick väldigt bra utsiktsbilder från var längs med vägen när vi körde från Coromandels skogspark upp till själva staden – de utsikterna gjorde oss alla helt mållösa!

Har inga ord. Tur att jag fick upp lite bilder. Det är så grön. Det är allt jag kan säga om de här utsikterna. Grönt.

När vi kom fram hamnade vi på den där sjukt fina campingplatsen som jag skrivit om tidigare. Kommer inte ihåg om jag la upp nå mobilbilder på utsikten och naturen därifrån men lägger i alla fall upp ett par kloka bilder nu istället.

Coromandel hade så mycket coolt att bjuda på och jag vill åka tillbaka om möjligheten finns. Både för att Oscar ska få se allting och så vill jag vandra en speciell vandringsled som vi inte hann med denna gången. Förhoppningsvis hinner vi med Coromandel ännu en gång jag och Oscar men det var absolut en utav mina bästa upplevelser i livet än så länge!

Gillar

Kommentarer