Något jag måste köpa innan sommaren är ett par Levis 501 shorts! Det är riktigt snyggt 😄

Ska till London någon gång innan sommaren så köper nog ett eller flera par där.


Båda bilderna hittade jag på google.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vill ni enkelt tjäna pengar?  

Blogfame är en sida där du kan tjäna pengar snabbt och enkelt! Dessutom får du 50 kr när du registrerar dig! 

Klicka HÄÄÄÄR och bli medlem redan nu!  
Likes

Comments

Ska packa det sista till Åre nu och sen ska mamma och jag åka och köpa lite gott som vi kan äta på tåget.

Red dressyr på Borka i ridhuset idag och hon jätte fin, tränade på lite galopp ombyten och red mest på spåret eller på mittvolten för annars brukar hon ta stöd av vägen så vi tränade mycket på att hon skulle vara kvar på volt spåret och inte glida utåt eller inåt.

Har ingen bild från idag så får bli en från i somras.


Likes

CommentsÅker till Åre imorgon och därför kommer nog bloggningen vara lite sämre då jag inte har en aning om det finns bra wifi eller inte, kan ju passa på då att säga att Stadium  har vinter rea så nu kan ni passa på att köpa något. För vem vill inte vara snygg i backen? 

Likes

Comments

Sitter i stallet och väntar på mamma så hon kan hämta mig så vi kan åka in till stan. Kommer väl lukta häst menmen.
Kunde rida på rid banan idag istället för ridhuset för nu börjar det bli lite ljust på kvällen plus att snön är borta nästan överallt.
Så himla skönt.

Likes

Comments

Vaknade för en lite stund sen och ska gå upp och fixa mig lite frukost sen krypa i sängen med en god frukost och en bra serie!

Likes

Comments

Åkte hem till Ella runt 2 tiden och red hennes ponnys och hade det allmänt mysigt

Klockan halv sju (?) kom pappa och hämtade mig och direkt hemma så åt jag och nu sitter jag i sängen med dator i knät och ska snart gå och dusha.

Något jag längtar efter är att få inreda mitt egna hus/lägenhet precis hur jag vill, har många tankar hur jag vill ha det men är några år kvar så hinner nog tänka ut något som är jätte fint!


Likes

Comments

Något jag måste inför skaffa mig är ett par spring shorts! Jag kan inte vara den ända som tycker det blir sjukt varmt att springa med vanliga spring tajts på sommaren? 

Då är det väl mycket skönare med ett par shorts! Plus att man blir samtidigt lite brunare på benen med shorts än med långa tajts. 

Dom finns även i andra färger och ni hittar dom HÄR 

Likes

Comments

Hade tänkt starta upp bloggen lite igen, och i början kanske iallafall skriva minst 5 inlägg i veckan? Det låter väldigt lite men om man tänker på att innan har ju typ skrivit 2 inlägg i månade, haha 😉 

För övrigt rullar livet på ganska bra. Borka och jag har inte tävlat något i år utan mest tränat och hon går väldigt bra faktiskt!

Har bytt klubb också och slutat för 2 tränare och har 1 ny..dock har jag ingen dressyr tränare just nu så m ni vet någon bra inte för långt bort får ni gärna säga till :) 

Är det något speciellt ni vill läsa om så får ni gärna säga till! Blir enklare för mig att ''starta'' då! En gammal bild från Grekland. Vill ha sommar!

Likes

Comments