HEMMA EFTER EN VECKA I VÄRMEN

Nu är jag hemma efter en vecka i värmen och jag sitter just nu i mjukiskläder och fryser ihjäl. Vi landade på Arlanda vid halv fyra och kom hem till Skövde vid halv nio tror jag. För er som inte följer mig på instagram så har jag varit på Kos i en vecka med min familj och en liten del av släkten. Sorry för att jag inte har hunnit blogga något den senaste veckan men den här veckan behövde jag verkligen för att riktigt njuta av sista veckan av sommarlovet.

Jag har varit utomlands i fem veckor denna sommar och hemma har jag inte alls varit mycket. Jag kommer aldrig "komma undan" från all press som jag har över att jag hela tiden behöver uppdatera er alla på Instagram, youtube och blogg. Under hela veckan behövde jag filma, ta kort osv för jag tänkte hela tiden att jag får inte göra er missnöjda. Men det är för att jag har så jäkla höga krav på mig själv. Ibland måste jag tänka för mig själv att "jag är inte Sveriges största bloggare". Jag är bara 15 år som har ett väldigt stort intresse för att fota och filma. Jag ska inte behöva gå runt och vara stressad över något som egentligen ska vara en hobby.

Hur som helst så har jag haft en superbra vecka med mycket sol och bad och framför allt mycket skratt. Nu efter en vecka med min familj och släkt är jag verkligen tacksam över att jag har dom. Helt sjukt hur mycket jag saknade dom när jag var i Australien i en månad. Jag kommer såklart lägga upp mer bilder men det blir på söndag för imorgon ska jag åka till Stockholm igen haha. Det blir mycket resande nu ;)

Gillar

Kommentarer

juliettes
juliettes,
Härliga bilder!
nouw.com/juliettes
BergAmanda
BergAmanda,
Underbara bilder!
nouw.com/bergamanda
agnesvera
agnesvera,
Härliga bilder
nouw.com/agnesvera
matildardn
matildardn,
Såå underbara bilder! Du ska absolut inte känna press över att behöva uppdatera hela tiden, gör det när du känner för det och har tid! <3
nouw.com/matildardn
Emma
,
Vilka fina bilder! 😊

http://nouw.com/emmathoren
corneliacarlen
corneliacarlen,
Men vilka härliga bilder! 😃
nouw.com/corneliacarlen
LKA
LKA,
åh va fina bilder 😊
nouw.com/lka