Tacos och gammal musik

Äntligen fredag! Enligt mig är det helt klart den bästa dagen på hela veckan. Känslan att ha hela helgen framför sig är så himla skön. Efter jobbet kände jag mig som en riktigt svenne när jag gick och handlade tacos till middag. Undra hur många svenskar som äter tacos idag egentligen. Säkert väldigt många... och äter man inte tacos idag får man en till chans på imorgon, eller hur?

Hela min uppväxt har musik betytt väldigt mycket för mig och som liten stod jag ofta och diggade till musik på högsta volym (vilket på min stengamla stereo inte var speciellt högt). Jag hade naturligtvis några låtar som spelades konstant samtidigt som jag dansade och sjöng som en tok. Detta tror jag gäller för de flesta barn som lyssnar på sin favoritmusik. Efter middagen idag kände jag mig lite nere och varför jag kände så vet jag inte riktigt men jag kom på den briljanta idén att lyssna på lite gammal musik för att bli gladare. Med gammal musik menar jag musik som jag lyssnade på när jag var liten, alltså musik från tidigt 2000. Snacka om att det fungerade! Jag sitter just nu och känner mig hur glad som helst efter att ha lyssnat på mina "gamla godingar". Jag tror att musik som man tycker om som liten hamnar på en speciell plats i ens hjärta och för mig är det väldigt få nya låtar som kan slå dessa. Även om det objektivt sätt egentligen inte är några speciellt bra låtar som jag lyssnade på förr är de speciella för mig då jag slungas tillbaka till när jag, med mina kompisar dansade som tokar och sjöng, mer fel än rätt, till låtarna. Några av mina gamla godingar är:

1. (Du är så) Yeah, yeah wow wow- Martin

2. Vacker utan spackel- Joakim Hillson

3. Ingen vill veta var du köpt din tröja- Raymond & Maria

4. Wannabe- Spice girls

5. Whenever, wherever- Shakira

Jag antar att jag inte är den enda som lyssnade på dessa låtar som liten men tycker det vore intressant att veta hur många vi är så rösta gärna nedan.

Lyssnade du också på någon av dessa låtar när du var liten?

Please select one of these options.
Please select one of these options.

#tacos #musik #sombarn #omröstning

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229