Älskar dessa hörlurar från http://www.sudiosweden.com/se/horlurar! Så bekväma, snygga och dom har grymt ljud!

Har även ett tidigare par av sudios trådlösa hörlurar, och jag är lika nöjd med båda par!

Ett tips till er som vill ha snygga och bra hörlurar till träning eller i vardagen!!

Här får ni även en rabattkod som ger er följare 15% på ett köp hos https://www.sudiosweden.com: juliassecrets15

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Kom precis hem efter några timmar som läxhjälp till världens bästa Maja. En liten Mini-Julia haha! Nu blir det kvällsmat och snart The Bachelorette på tv, det bästa med söndagar!

Likes

Comments

Jag och Jossan bestämde oss för att åka in till Uddevalla för att festa igår, spontant blir nästan alltid bäst! Och det blev en grymt bra kväll! En kompis körde oss in och vi drack massa drinkar och dansade hela kvällen. När festligheterna var slut drog vi vidare till ett hotell med ett gäng vänner och snackade om allt mellan himmel och jord innan vi somnade.

Nu kom vi nyss hem till mig och kröp direkt ner i soffan, en riktig slappar eftermiddag, så en söndag ska vara. Hoppas ni hade en bra kväll ni med!

Har världens craving på just denna pasta från Vapiano idag, så god!! Mums!

Likes

Comments

Min dag har bestått av en frukost framför en film, shopping med Jossan och handlat mat, sedan ätit middag tillsammans. Nu har vi fixat oss för en utekväll, skååål på er!

Likes

Comments

Kan inte fatta att vi snart redan har tagit oss igenom ytterligare en vecka? Veckorna går så fort. Idag har jag varit på jobbet, började halv 7. Rätt trött, så mörkt på morgonen nu med, gör inte saken bättre precis. Men det var faktiskt inte SÅ jobbigt som jag trodde att det skulle vara, är rätt morgonpigg. Dock har dagen varit en utav de sämre. Fy, så nu var det skönt att krypa ner i soffan och kolla film efter en dag som denna.

Har ni tips på något tv program/serie/film som jag kan se?

Hoppas att ni har haft en fin dag!!

Likes

Comments

Hur fantastiska bilder? Denna killen reser alltså jorden runt med sin flickvän och tar bilder på varje ställe dom besöker i samma stil, hon står med ryggen mot kameran och sträcker sig bak och håller hans hand.

Tycker detta är så fint verkligen, att hon även matchar kläderna till tillfället gör bilderna ännu mer perfekta. Goals.

Muradosmann på instagram!

Likes

Comments

Var uppe redan vid 6 imorse, upp och redo för jobb. Vi satt i personalrummet och pratade om att tisdagar verkligen är den "jobbigaste" dagen. Mitt i veckan. Tisdagar känns alltid så långa.

Nu kröp jag ner i sängen med musik. Ett bättre avslut på dagen.

Likes

Comments

Instagram@juliassecrets

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw