Idag fixade vi en skylt åt en kund!☺️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Detta blev super om ni frågar mig! Äntligen klar och ändå är jag ganska nöjd! Lite saker jag kanske ville göra annorlunda men helt katastrof är det inte!

Vad tycker ni?

Likes

Comments

Nu är andra lektionen vi tränar på snabbtextning. Måste erkänna att det är roligt men jag är långt ifrån bra än!

Likes

Comments

Idag var äntligen deadlinen på våra kändisskyltningar. Ni kanske ser att det är min idol Ed Sheeran jag valde som artist. Mina idér för mitt skyltfönster kom jag på själv när jag satt i klassrummet. Ville ha det ganska enkelt men ändå att man skulle tänka lite "wow". och det tycker jag att jag har lyckats med! Dom gröna väggarna valde jag för att hans färg är grön och orange. valde att skriva lite mera text än vad mina klasskamrater gjorde men det är för att jag vill att folk ska stanna till och läsa därmed att dom stannar och kollar på skyltfönstret. 

Lärde mig en massa nytt medan jag även lärde mig att göra vissa saker bättre. 

Med denna skyltning kan jag säga att jag är nöjd med! 😊

Likes

Comments

Hej! Mitt namn är Julia Gustavsson, är 18 år och bor i skara. Mina intressen är självklart mina hästar, skola och kompisar! Går handels på katedralskolan i skara och därifrån öppnar jag denna blogg. På denna blogg kommer ni se vad vi håller på med för roliga saker och aa hur det är att gå i handel!


Hoppas ni kommer trivas här och uppdatering kommer!


Vill ni följa min vanliga vardagliga blogg så klicka er in här! Här


Här är ett litet smakprov på vad vi fick göra för några veckor sen i information och kommunikation! Kan man se att det är photoshopat?

Likes

Comments