Jeg valgte å ta turen ut for å se om det var noen plasser jeg kunne ta bilder. Jeg hadde akkurat våknet fra sofaen, så jeg kjente at litt frisk luft var ikke så dumt. Men fy søren så kaldt det er ute, den vinden får jo gud å en hver mann til hoppe for å holde varmen i kroppen hehe. Men ut skulle jeg da.

Det begynner å nærme seg Mars og snart vår, men det er ingenting som tyder på at våren nærmer seg, her holde kong vinter seg enda fast en stund til.

Så pga den kalde vinden, så ble det ingen tur til Egersund i dag. Så da ble det en kald fornøyelse her på Ålgård i stede. I kveld skal vi kose oss med taco og serie, og det gleder jeg meg til. Mulig jeg lager til en antrekks bilde til i kveld eller i morgen, vi får se. Men ønsker dere en fin lørdag videre hvertfall.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Det er jo lørdag, og da er vel alt lov, inkludert å ha muffins til frokost, eller hva mener dere? Altså jeg hadde to knekkebrød med egg først da, må jo ha noe så magen tåler så tidlig på morgningen.

Så etter jeg hadde spist frokosten laget jeg disse herlige muffinsene til dessert etter frokost. Det var Lasse som hadde så lyst på muffins i går egentlig, så da laget jeg dem i dag, han er jo så gla i muffins. Jeg er mere den som liker sjokoladekake, brownie, ostekake og suksesskake.

Meningen i dag var at vi skulle avgårde til Egersund en tur med dronen og kamera og filme å ta noen bilder, men været er litt usikkert foreløpig, så om vi utsetter det får vi meste se. Uansett så blir det kun å ta bilder her hjemme da til været er bar nok til å reise ut.

Hva hadde dere til frokost i dag?

  • 12 Lesere

Likes

Comments

Jeg er ikke en person som er så god på sminke, jeg bruker kun eyeliner, mascara, øyenskygge, leppestift og BB-crem om nødvendig. På bildene her har jeg kun mascara og eyeliner som jeg bruker som hverdags sminke.

Men viste dere at balsam fungerer som sminkefjerner?

Jeg tar en liten dæsj balsam i hånden og smører i ansiktet, og da forsvinner sminke og smuss som jeg har i ansiktet. Jeg har jo våtservietter som fjerner sminken om jeg ikke har balsam, men da blir ansiktet mitt helt rødt omtrent pga kjemikaliene serviettene inneholder. Så for meg er balsam redningen for å fjerne sminke.

Jeg har tatt før og etter bilde. Vet ikke om dere klarer å se det, men på etterbildene har jeg altså fjernet all sminke med balsam.

Har dere prøvd balsam som sminkefjerner?

  • 28 Lesere

Likes

Comments

Jaaaa, endelig dere, nå er det helg på meg, og gjett om den skal nytes. Denne dagen har gått fort, startet med å gjøre klar til mandag og ta i mot bestilling som skal bestilles på mandag. Så var å komme meg gjennom noen møter, disse var faktisk ikke så kjedelige så jeg sovnet ikke haha. Etter det siste møte var det bare å komme seg rett hjem, og det er så digg å vite at det er to dager med fri

Fredagsgodtet er og handlet inn, ble my little ponny pez i dag hehe. Men dere, se den kule Fanta flaska da, Lasse måtte bare ha en 6 pakking hehe, di var jo så søte da. Fant di på kiwi om du har lyst på.

Siden det er meldt om fint vær, så tenker jeg at det blir noen bilder til bloggen i morgen og. Jeg er jo våken tidlig uansett, og det er jo så fint på morgningen når alle andre sover, men nå, nå blir det power nap.

Hva er deres planer denne helgen?

  • 37 Lesere

Likes

Comments

God morgen dere, hvordan har dere det? Jeg har lyst å fortelle litt om drømmen min, og det rundt dette med bloggen. Tenk så gøy og befriende det hadde vært å kunne leve av bloggen og det å kunne blogge hvor du vil og når du vil, det er min drøm akkurat nå.

Spesielt etter jeg har blitt bedre kjent ,ed kamera mitt, så er blogging blitt så mye kjekkere merker jeg. Det å dra ut å ta masse bilder, komme hjem å sette seg ned for å redigere og skrive nytt innlegg, jeg bare elsker det. Å tenk om du bare kunne sette deg på et fly akkurat nå å dra til varmere strøk. Null problem, alt du trenger er kamera, PCén og bloggen din. Men så klart så gjelder det å holde motivasjonen opp og jobbe for at bloggen skal bli så bra som du ønsker, derfor er det viktig syns jeg og høre litt på leserne din om hva di ønsker å lese og se fra deg.

Jeg f.eks, jeg elsker å reise å oppleve nye ting, ta masse bilder og dele det her på bloggen og gjerne andre steder. Om jeg sier at jeg ikke bryr meg om hvilken plass på blogglista jeg ligger, så stemmer ikke det. Jeg blir veldig motivert og inspirert når jeg ser at bloggen går oppover, men skulle den falle ned, så falle og motivasjonen en liten smule. Da er det viktig for meg å bare fortsette å gjøre det så bra som jeg kan.

Å i tillegg så er jeg innom flere bloggere i løpet av dagen og både leser og kommenterer deres innlegg. og det er mange av dere som har gode innlegg og slike innlegg inspirerer syns jeg.

Hva er din drøm? Hva motiverer deg til å blogge?

  • 47 Lesere

Likes

Comments

Jeg har sikkert skrevet det her på bloggen før, men om du har fobi mot edderkopper, så anbefaler jeg deg til å ikke lese videre. Lasse skaffet seg en tarantell for noen mnd siden, og det er helt greit for meg så lenge den er i buret sitt.

Denne her er bare en liten unge for å si det sånt og kan ca dobbel så stor når den er fullvoksen. Den er fin å se på pga fargene syns jeg da. Vet det er mange der ute som syns dette er deres verste mareritt, og det er full forståelig. Jeg var heller ikke fan av disse skapningene, men som sagt. det går fint om di kun er i buret sitt.

Jeg må si det var gost å få komme hjem i dag, å enda bedre er det at det faktisk er fredag i morgen. Vi har en liten plan for helgen, og det er å dra bort til Egersund til en plass som heter Vandringshavn for å ta noen bilder. Men så har di meldt om 10 minus grader, og da er det ikke så kult å stå ute å fryse.

Så om det ikke blir tur til Egersund, tenkte jeg heller å ta to antrekksbilder. Mamma jobber hos en eldre dame, og der fikk mamma noen klær som mamma ikke likte. Disse fikk jeg og tenkte å vise dere hvordan gammeldagse klær kan style opp til en mer moderne stil.

Men jeg tror nok at det blir antrekksbilde selv om det blir Egersund tur. Jeg har jo hele søndagen også da hehe. Så dette blir et innlegg jeg gleder meg til.

BTW, da jeg kom hjem i dag ble jeg kontaktet av ei jente på snappen som ønsket å ha meg med i i gruppa deres på FB og på snappen. Di heter Hverdagstrening på snappen og di deler sine dager med trening og kosthold. Selv om jeg for øyeblikket kun driver med kondisjonstrening så ville di veldig gjerne ha meg med, og det takket jeg ja til. Er veldig greit å få motivasjon fra andre også, så etterhvert kan jeg også starte opp med styrketrening igjen.

Jeg tror ikke det kommer flere innlegg fra meg i dag, så vi blogges i morgen da. Å husk å følg meg på snap chat, melkebaren7 om dere øsnker det :) Vi blogges.

  • 55 Lesere

Likes

Comments

Jeg er ikke den personen som er så gla i syteinnlegg, men av og til føler jeg for å få ut disse følelsene også. Når du kjenner at kroppen og følelsene i kroppen vil gi etter, og du prøver hardt å holde oppe humøret. Da er det meste garantert at du på et tidspunkt vil bryte sammen.

Det er akkurat det jeg merker at kroppen min er i ferd med å gjøre nå. Tårer kommer uten at jeg er lei meg for noe, jeg trenger bare å få slippe ut alt sammen. Sist jeg opplevde dette var for 3-4 år siden. Det endte jo opp med 2 uker sykemelding, men om det hjelper på nå tviler jeg på.

Det hjelper jo på at Lasse er der og hører på meg. Også er det veldig fint når vi reiser ut og tar bilder og finner på ting som gjør at jeg kommer på gode og bedre tanker. Så denne helgen ser jeg virkelig frem til.

  • 81 Lesere

Likes

Comments

Egenpleie er så utrolig viktig å ha, og det gjør så godt for kroppen også. Egenpleie kan jo være alt fra massasje til en tur på stranda eller i skogen. Uansett hva du velger som din beste egenpleie så er det viktig å ta var på dette syns jeg.

Men vet dere at også føttene trenger pleie innimellom? Spesielt om du har en jobb der du står eller går mye, da er det fint å komme hjem å kunne gi føttene ekstra oppmerksomhet, og det har jeg gjort i dag. Herregud så digg altså.

Etter jeg kom ut fra dysjen smurte jeg skuldrene og nakken inn med heat lotion fordi jeg fikk så vondt i dag etter å ha løftet 25 kg meste hele dag,(rene styrketreningen haha) så da gjord det godt å ha denne hjemme.

Etterpå smurte jeg inn føttene og leggene og satte føttene i en bøtte med varmt vann... Fy søren så deilig. Etter 20 min smurte jeg inn føttene på nytt med kremen min og gav di en god massasje. Kjenner bare hvor digg det var.

Hvordan gjør dere det når dere har egenpleie?

Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden og se Tangerudbakken før det blir kvelden på meg. Så bi blogges i morgen.

  • 89 Lesere

Likes

Comments

I går var det siste dagen for å poste innlegg for di som var med i blogg challenge. Det gikk ut på å poste minst et innlegg hverdag i 30 dag, så var du med i trekningen av en weekend ti l London sammen med en venn. Her får du og mulighet til å skrive et innlegg i Nouw Magazine samtidig som du og blir intervjuet av Nouw Magazine.

Dette var altså en mulighet til å utvikle seg som blogger og gjerne forbedre bloggen din. Jeg meldte meg på, men datt dessverre ut av hele greia, så jeg får heller bli med ved en annen anledning. Da har jeg og blitt mye mer kjent med kamera mitt og kan dele mer finere bilder.

Vinneren av denne konkurransen blir trukket neste fredag, så det skal bli spennende å se hvem som vinner. Hvor mange av dere var med på denne konkurransen og faktisk klarte å fullføre?

  • 94 Lesere

Likes

Comments

Endelig hjemme fra jobb. Det har vært en lang dag og jeg har bare gått og sett på klokka fordi jeg har hatt så vondt i skulderen og nakken igjen. Er typisk at dette skal blusse opp igjen 5 mnd etter jeg avsluttet behandling hos kiropraktoren. Jeg får smøre meg inn med heat lotion og ta litt egenpleie, pleier å hjelpe. Men nå blir det en liten power nap på sofaen, jeg er så sliten og trøtt, så en liten nap er vel greit syns jeg.

Hadde egentlig tenkt å ta vaskedagen i dag, men det får jeg ta i morgen, fikk hvertfall ryddet litt nå etter vi kom hjem, så det hjalp jo litt på. Hater virkelig rot selv om jeg ikke er den flinkeste til å rydde rundt meg. Jeg fikk en ide om å ha en liten vlogg her på bloggen min, og ta tenkte jeg på en slik house tour slik at dere kan få se hvordan jeg bor, men før det skjer så må jeg rydde her.

Altså, det er ikke så gale som det høres ut som, er bare bare soverommet som ser ut som et nedbombet horehus akkurat nå haha, men det tenker jeg å ta til helgen, er ikke så mye å rydde egentlig. Men House Tour SKAL det bli, enten før påsken eller i påsken, det må jeg se an hehe.

Håper dere har hatt en fin dag, og følg meg gjerne på snap chat om du har det. Finner meg på melkebaren 7.

  • 89 Lesere

Likes

Comments