Header

Hej på er! Men asså, snön? Hallå? Snön ska komma nästa söndag, jag som så gärna vill ha snö på julafton..
Efter en hyfsat jobbig men bra dag så bäddar jag ner mig för lite sömn nu!
Älskar känslan av att det är jullov, att det tom ska bli nytt år innan vi börjar igen, lite konstigt faktiskt 🙊

Natti!
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hellu! Kom nyligen hem, har varit på sjukhuset & hälsat på min farmor. Sen åt vi på pizzahut så jag är asmätt! Nu tänkte jag bara ta det lugnt, lägga mig i sängen framför filmer & serier, det jag lever för känns det som.. Ska till stallet & ta in hästarna ikväll & efter det blir det nog lite träning. Efter det ska jag lägga mig & bara fortsätta göra det jag lever för.. Haha! Nån mer än jag som inte gör annat än att kolla på filmer & serier?

Likes

Comments

godmorgon gullisar!

Jag har en förklaring till det dåliga bloggandet, jag har inte mått bra. Jag har sovit hos Jennifer sen jag senast skrev & jag har sett finalen av ph (om man bortser ifrån att Eric har åkt ut & in typ 30 gånger så va dom värdig vinnare!) & jag har tagit jullov & massa skit. Har ändå hunnit med ganska mycket på inte mer än en vecka,. Jag skrev senast i tisdags men man kan tro att när jag senast skrev va det 2013.
Snart är det nytt år btw, va är det man brukar säga? Typ nytt år, nya möjligheter..? Aja, så säger man ju varje år men jag är aldrig så nöjd i sluten av åren så jag bara hela tiden hoppas på att det nya året ska bli bättre, haha #tragiskt
Jag har aldrig några nyårslöften heller, klarar ändå aldrig att hålla dom, hehe.

PUSSNån mer som känner så??

Likes

Comments

helluu! Hur mår ni? Jag mår inte så bra,är jättetrött, ont i huvudet & jag mår allmänt dålig så jag fick åka hem från skolan.
Igår va det dålig uppdatering men efter skolan cykla jag till Jennifer sen så skulle jag klippa mig vid 19.15, så mer än så gjorde jag inte.
Nu ska jag fortsätta titta på Paradise hotel avsnittet som kom ut igår så vi hörs sen. Puss
Likes

Comments

hej på er! Söndag igen men ärligt talat så är det inte jättejobbigt med tanke på att det är 3:e advent, 6 dagar kvar till lov & 10 dagar kvar till julafton, klagar inte!
Har varit i Norrköping hela dagen & har inte haft wi-fi & inga pengar på mobilen så det blev ganska svårt att blogga, ledsen för det.
Imorn börjar sista veckan innan lov, let's do this! Puss


Likes

Comments

Godmorgon! Kär i snön som jag är höll jag på att dö av lycka när jag såg igår att det snöade & att det faktiskt va så pass mycket att den la sig (den kommer väl dock försvinna snarast..) så idag tänkte jag gå ut & fota Lova & Elliot (mina 2 minsta syskon) lite & se om man kan få några fina bilder på dom i snön! Annars är schemat för idag lite oklart, ska nog mest ta det lugnt. Va händer för er idag? Puss


Likes

Comments

Heej! Hur mår ni? Nu har jag varit i stallet, Smash va jätteduktig & hon vart rejält svettig. Nu ligger jag i sängen efter att ha ridit, tränat & duschat, så himla skönt. Började titta på the mazerunner igår & tyckte den verkade jättebra men hann inte titta färdigt på den igår så tänkte kolla klart nu. Ikväll blir det typ me,myself and I haha, vet inte om jag fortfarande har utegångsförbud men tänkte ha lite filmmaraton & bara va ikväll, behöver det efter en ganska hetsig vecka!
Hoppas ni får en fin fredagkväll ❤️ Puss


Likes

Comments

Godmorgon! Åh gud va skönt med fredag!! Jag känner mig lite nere idag men ska till stallet nu så känner mig säkert lite bättre då. Sitter på tåget från Mjölby nu. Hörs sen! Puss


Likes

Comments

Hej på er!
Helt sjukt hur fort veckorna går, det är snart fredag & om mindre än 2 veckor är det julafton, helt sjukt! Hur mår ni? Jag mår helt okej (om ni vill veta.. 🙊) Imorn är det ju fredag som sagt & jag har lite inplanerat men ska först till stallet direkt efter skolan. Brist på vad jag kan skriva om, mycket om vad jag gör vilket inte alltid är så spännande. Kan lägga in ett litet collage på lite fina & klockrena bilder. Puss


Likes

Comments