Sacre Dior är min medryttarhäst, vi brukar bara kalla henne Dior.
Hon står i ett stall ganska nära där jag bor. I stallet står det också shettisar som används till ridskola och några andra privathästar. Dior ägs av hon som äger shettis ridskolan. Hästarna står i ett gammalt och fint stall från 1700 talet, självklart så är det uppfräschat och säkrat men det är fortfarande har det orginal strukturen som det hade från början.
Dior är ett halvblod, hon är född 2001 vilket betyder att hon är 15 år. Hon är köpt från början till att bli hopphäst men skadade sig tidigt så hon rids bara hemma och får inte hoppa jättehögt. Hon är väldigt tittig och rädd för allt men det är något man får jobba med och för varje gång jag rider henne så blir det bättre. Ibland så kan hon tappa koncentrationen och då stänger hon av lite och lyssnar inte riktigt vilket jag kan tycka är lite obehagligt när hon bara kör sitt egna race och inte lyssnar. Jag har aldrig hoppat henne ordentligt då jag bara ridit henne 5-6 gånger men sist så galopperade vi över bommar så jag tror jag ska börja hoppa henne snart.
Hon går på ett vanligt träns med engelsk nosgrimma och ett tredelat tränsbett, hon har en syntetsadel som är väldigt skön och man kommer väldigt långt ner i den och får en bra kontakt med hästen.                                                      Det var lite om Dior, hoppas ni gillade det och det kommer fler inlägg om hästarna jag brukar rida på ridskolan.       puss hej leverpastej.         OBS.INTE JAG SOM RIDER PÅ DEM TVÅ NEDERSTA BILDERNA!!!!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej. jag har inte bloggat på ganska länge pga att jag inte har haft tid och inte har orkat men nu ska jag börja igen. Jag har satt in min tandställning för ca 2 veckor sedan och det kommer ett inlägg om den senare i veckan.

Jag ska försöka att updatera minst en gång varannan dag men kommer förmodligen uppdatera oftare än så.
Det kommer komma Inlägg om mina favorithästar och min medryttarhäst samt om tandställningen och om min IBS och såklart om vad som händer i mitt liv.
Hoppas ni har aft en bra hleg. puss hej leverpastej

Likes

Comments

Hej
Idag har jag varit hemma och inte gjort någonting.
imorgon ska jag till tandläkaren, jag ska få tandställning någon gång men imorgon är det första gången hos den nya tandläkaren som ska sätta in min tandställning.

Jag håller på art skriva om mina favorit hästar så det kommer uppdaterade inlägg om dom och oxå lite info om nya favorithästar.

hoppas ni får en bra vecka och tar hand om varandra.                puss hej leverpastej😘

Likes

Comments

I onsdag va jag och red och jag hade Lissabon, vi hade dressyr.

Vi jobbade mycket med framdelsvändningar då vi har två unghästar i gruppen och att det är bra att göra, och det är bra lösgörande. Det gick bra även om hon är väldigt stor och tung och lite orutinerad. (kommer enskilda inlägg om mina nuvarande favorit hästar).🐎

I helgen var jag hos min mormor och har inte haft tid att blogga. Vi var och tränade men annars gjorde vi inte så mycket. Jag körde kondition, ben och armar på gymmet och har sån fruktansvärd träningsvärk 😂💪.

Idag är jag sjuk, min morbror var hos mormor en natt och han blev magsjuk och jag mår väldigt illa idag så jag stannar hemma från skolan idag.

Hoppas ni hade en bra helg och att er vecka kommer bli super puss hej leverpastej 😘

Likes

Comments

hästar, livstil

​Hej

Jag har typ inte bloggat på as länge men det är för jag har helt glömt det och jag har haft super mycket i skolan och med mig själv.

Idag har jag varit i skolan men innan skolan var jag hos sjukgymnasten och fick lite övningar för mina knän.      Jag har slutat att spela handboll men vet inte om jag ska börja igen då jag längtar lite efter det men har ganska mycket annat just nu.

Nu ska jag iväg och rida, jag har ingen aning vilken häst jag ska ha, förra veckan hade jag en häst som heter Lissabon och det gick väldigt bra (kommer uppdaterade inlägg av mina favorit hästar senare).   

Hoppas er dag har varit bra så hörs vi antingen ikväll eller imorgon. Puss hej leverpastej

Likes

Comments

Nu har jag varit dålig på att blogga igen, ajabaja

Min vecka har varit väldigt stressig, vi har haft nationellaprov + jag har gjort om ett prov som jag missade + jag har haft massor av läxor.

I onsdags red jag barbacka lektion på Tinka och hon var fantastiskt fin, hon gick fram och hade bjudning hela passet samtidigt som hon lyssnade på halvhalter och bar sigsjälv super fint, hon blev lite stark i galoppen då hon fortfarande har svårt att bära sigsjälv i galoppen men hon lyssnade ändå när jag försökte samla henne

I går var jag sjuk, jag har IBS ( kommer ett inlägg snart där jag förklarar mer) och min mage var lite ur balans

Idag ska är jag hos min farmor och tar det lugnt med min kusin, sen ska jag hem till pappa för imorgon ska jag spela lågan cup och jag blir hämtad av min ena tränare kl 06,30 så jag måste vara utvilad och gå och lägga mig tidigt.

Måste bara inflika att jag är nog Sveriges blödigaste människa, jag kollade på High school musical igår ( vet att många tycker jag är för gammal för dom filmerna men enligt mig blir man aldrig för gammal för dom) och jag började stortjuta såfort det hände något sorgligt eller någon lyckligt😂

Hoppas ni för en bra vecka. Puss hej leverpastej

  • 30 Readers

Likes

Comments

Hej
Jag har inte bloggat något innan idag för att jag försov mig i morse och jag har haft en väldigt tuff skoldag.
Nu är jag på väg till stallet för jag ska rida och jag har inte ridit på två veckor så det ska bli jättekul, vi ska rida dressyr och jag tror jag ska ha Berra men jag är inte säker.

Hoppas ni har haft en bra dag och kommer få en fortsatt bra helg
Puss hej leverpastej

  • 30 Readers

Likes

Comments

Först vill jag bara säga att jag är ledsen att jag inte har bloggat på typ jättelänge men jag har haft extremt mycket i skolan och varit väldigt deppig.

Idag har jag varit i skolan, vi hade nationellaprov i engelska och det gick bra även om jag har missat en del pga depression.

Nu sitter jag hos min bästis och hjälper henne lite med läxorna och umgås

Hoppas ni har haft en bra dag               Puss hej leverpastej​

Likes

Comments

1. Favorit läpp produkt? Jag använder inte så mycket läpprodukter men om jag måste välja så är det min läpppenna från Lumene rasberry Miracel lip sorbet i nummer 12 summer sky

2. Favorit nagellack? Mitt vita från depend

3. Favorit ansikte produkt? mitt rouge från Technic

4. Favorit assesoar? Mitt Thomas Sabo armband

5. Vilken är din favorit modetrend just nu? Jag har verkligen ingen koll på trender men jag tycker det är fint med vita blusar

6. Får du hösnuva? Ja

7. simmar du Redan Eller Ska du Vänta? Jag fattar inte frågan direkt men jag kan simma

8. Vilken är din favorit varmt väder förfriskningar? En god jordgubbsdrink

9. Det är en varm solig vårdag, vad gör du? Jag åker till stallet och är med hästarna eller så går jag ut på en lång prommenad med min hund

10. Vilken är din favorit sak om våren? Att det är varmt och fint väder och man behöver inte ha jätte mycket kläder på sig

11. Favorit doft? Victoria`s Secret Aqua kiss


Hoppas ni gillade tagen                Puss hej leverpastej

Likes

Comments

Ditt mellannamn? Linnéa

Favorit ämne i skolan? Musik, svenska, Kemi

Favorit dryck? Ramlösa naturel

Favorit låt just nu? Relentless av Lita Ford

Favorit mat? Kyckligspett med ris och jordnötsås

Det senaste du köpte? Ett par svarta jeans

Favorit bok för alltid? mazerunner, även om jag inte läst klart den första

Favorit färg? Vit, beige, grå, svart

Har du något djur? Ja, två hundar och en katt

Favorit parfym? Date lucky

Favorit lov/semester tid? Sommarlovet

Är du gift? Nej

Vilka länder har du varit i? Sverige, Danmark och Turkiet

Pratar du något annat språk? Teckenspråk, lite Engelska och lite Spanska

Hur många syskon har du? 1 halvbror och 1 bonusstorasyster

Favorit affär? H.M

Favorit restaurang? Rosegarden

När grät du senast? Idag när jag kollade på film

Favorit blogg? Annica Englund och Marcelo Peña

Favorit film? 13 going on 30

PC eller Mac? Mac även om jag aldrig har haft någon egen

Vad har du för mobil? Iphone 6s

Hur lång är du? ca 165cm

Kan du laga mat? Ja, hyfsat


Hoppas ni gillade tagen puss hej leverpastej

Likes

Comments