Nu på eftermiddagen så gick jag och min syster ut i skogen och plockade lite blåbär, o hjälp vad mycket blåbär det finns i år! Hela skogen var full.. Avkopplande att hitta på något som man inte gör så jätte ofta, då jag vanligtvis inte tycker att det är så jätte roligt. Jag är iallafall ute på vårt landställe nu vilket jag kommer att vara en större del utav sommaren, nu hoppas jag bara på att det fina vädret kan komma tillbaka så att man kan få njuta lite av värmen..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I söndags så kom jag hem efter en otroligt rolig & lärorik vecka på Skogslotten. Jag var iväg på ett träningsläger (LB & uppåt) och det var verkligen det bästa ridlägret jag varit på! Tränarna var grymt duktiga, alla var jätte snälla & det bästa var att man fick jobba utefter sina egna mål & drömmar. Under veckan så hade jag en Irish Cob valack på 7 år vid namn Pontiac, han är en riktigt härlig individ som har en förkärlek till att hoppa. Jag blev verkligen kär i den här ponnyn & hans otroligt härliga galopp & bjudning intill hindren, herre gud vilken ponny! Jag debuterade LB med honom sista dagen, men tyvärr så fick vi ett skit pet i grunden pga. dåligt vägval av mig.. Vi debuterade även LB:1 där vi slutade på 64,72 (om jag inte minns helt fel).

Veckan har varit grymt rolig & riktigt lärorik, jag har utvecklats enormt mycket på bara en vecka. Under det senaste halvåret så har jag inte känt någon förändring i min ridning överhuvudtaget, men nu kände jag verkligen att jag utvecklades på bara en vecka! Jag tror att det var bra för mig att få prova på en annan häst & träna för nya tränare, som det ser ut just nu vill jag verkligen tillbaka nästa år igen!

Likes

Comments

Tänkte lägga upp några bilder från "fotostunden" som jag hade med Ture för några dagar sedan, vissa av bilderna blev något för redigerade med färgen, men övning ger färdighet :)

Likes

Comments

I förrgår så skulle jag gå & toppa håret, jag ville absolut inte klippa mer än nödvändigt då jag precis nått mitt mål med längden på mitt hår (att ha det ned till svanskotan)..
Frisören frågade som alltid hur mycket jag ville klippa och mitt svar var "ta det som är slitet".
Frisören tog upp ca. 10 cm av mitt hår och frågade om hon kunde klippa bort det och jag sa att det gick bra, men absolut inte mer.. När hon var klar så låg det typ 20 cm av mitt hår på golvet & hon klippte av betydligt mer än vad hon sa att hon skulle.
Saknar mitt långa hår jäkligt mycket nu, men jag lär vänja mig & förhoppningsvis så växer det ut ganska snabbt igen, men ändå tråkigt då jag inte hade tänkt att klippa av så här mycket..

Likes

Comments

Nu tänkte jag skriva lite om akrylnaglar & vad jag tycker om det.

För typ 6 veckor sedan så gick jag och gjorde akrylnaglar då jag hade velat prova det under en längre tid. Jag blev verkligen jätte nöjd med naglarna & jag älskade mönstret som jag valde. Naglarna var snygga i typ 2 veckor men sen så började dem släppa vid nagelbanden & dem började se jätte fula ut.. Så jag bestämde mig för att ta bort dem. På salongen där jag gjorde naglarna så sa personalen att det bara var att doppa bomull i aceton, dra runt bomullen runt fingrarna, ta folie runt fingrarna och sedan vänta i cirka 40 min.. Jag hade folien runt fingrarna i flera timmar och det var bara kanterna på naglarna som man kunde dra bort.. Jag försökte om & om igen i flera dagar men det blev inte bättre, efter en lång tid så fick jag dra bort naglarna och peta med en nagel sax under, det gjorde skit ont & mina riktiga naglar blev helt förstörda under..

Det här var första & sista gången som jag gjorde akrylnaglar, tråkigt då jag tycker att det är väldigt snyggt

Likes

Comments

Usch för det kalla vädret, saknar värmen sjukt mycket nu och jag blir ju inte gladare av att meteorologerna säger att värmen inte kommer att komma tillbaka förens i Augusti.. Jag som så sjukt gärna bara vill ligga och sola & vila upp mig och så regnar det dag ut & dag in.. Nej usch för vädret just nu.

Det tragiska är ju att vi inte kan klandra någon annan än oss själva för klimatförändringarna & den globala uppvärmningen. Det här är två utav världens största problem som är nästintill omöjliga att lösa i nuläget, när man väl funderar på det så kan man gå hur långt som helst. Frågorna blir bara större & större och nästintill omöjliga att lösa.. Världen går bara utåt, alla problemen växer & tillslut har vetenskapen växt sig större än oss, robotar som är smartare än själva människan.. Nu känns det som att samtalsämnet är borta helt & hållet, men sitter och funderar över just det här med alla världens problem och listan kan göras oändligt lång..

Likes

Comments

I samband med att jag nu har börjat blogga igen så tänkte jag berätta lite om vem jag är samt vad jag specifikt kommer att skriva om här.

Jag är en glad & ofta positiv tjej på 13 år som har ett brinnande intresse för hästar, mode & smink. Mitt intresse för ridningen har jag nog alltid haft med mig sen barnsben men det var vid 5 års åldern som jag började ta ridlektioner och jag har hållit i sedan dess. Jag är ganska flexibel & gillar många olika grenar inom ridsporten men det allra roligaste enligt min åsikt är hoppningen & det är det jag tävlar & tränar mest, varför jag är så förtjust i just hoppningen är ganska svårt att förklara men känslan när man har en bra galopp intill hindret & får ett perfekt språng är helt otrolig rent ut sagt. Just nu så rider jag för Söderköpings Ryttarsällskap där jag tränar & ska börja tävla ett sto som heter Freja. Jag rider även andra hästar där men det är Freja som jag har "fastnat för" & som jag ska börja tävla till hösten.

Mitt intresse för mode & smink har jag fått nu på senare år, det är också väldigt svårt att förklara varför jag har fastnat för just det men mitt brinnande intresse för mode & smink, växer bara mer & mer för varje dag.

Här på bloggen så kommer jag specifikt att fokusera på att skriva om mode, smink & ridningen, men jag kommer även att skriva personliga åsiktsinlägg & skriva om min vardag, vad jag hittar på & hur mina dagar ser ut.

Jag hoppas att ni vill följa mig här, ta del utav mina dagar & få en liten inblick i vad jag hittar på i mitt liv! :)

Likes

Comments

Hej på er! Efter en lång paus så har mitt intresse för att blogga äntligen kommit tillbaka, jag kände att jag ville börja om med något nytt & fräscht, så efter en lång tids funderande så kom jag fram till att jag ville starta upp en ny blogg, med nya inlägg & helt enkelt börja om på nytt.

Jag satt och funderade över vilket blogg namn jag skulle ha väldigt länge, jag provade namn efter namn men nästintill alla var upptagna.. Är lite trött på att använda hela mitt namn & jag kände för att ha ett lite kortare namn som sticker ut lite mer, funderade över vilka intressen jag har & efter ett långt tag så kom jag på namnet "Juliasfashion" . Jag är ju väldigt intresserad utav mode så det passade mig perfekt, jag kommer verkligen att blogga mer på "allvar" nu med dagliga inlägg, åsikter & helt enkelt mer seriösa inlägg och jag hoppas verkligen att ni vill följa mig här på bloggen :)

Likes

Comments