Hej!

Nu har jag gjort 51 stycken sit ups, 51 stycken squats  så nu tycker jag det verkligen räcker för min del. Jag är helt svag i benen! 

Hur ska jag klara att gå upp för sju trappor imorgon! Men aja nu ligger jag i sängen och bloggar och chattar med kompisar, så ska tänka ut vad jag kan skriva om imorgon! 

Men nu ska jag sova så ni får ha en bra kväll/natt! 

/Julia

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!

Idag vaknade jag av värk i min underkropp, det tyder bara på en sak att jag är inne i den tiden av månaden.. Det är inget att skämmas över tjejer. Det är naturligt! Alla tjejer har det! 

Så nu blev det att jag gick en runda och sprang lite med min syster för att minska värken, och det hjälpte faktiskt! Nu ska jag ta en varm dusch och duscha hela mig och sen ta en värmedyna och lägga på magen! Sen ska jag äta och sen sova! 

Men först squats och styrkeövningar! 

Hoppas ni mår bättre än mig! 

/Julia 

Likes

Comments

Nu ligger jag i sängen och ska snart släcka alla lampor och få min skönhetssömn. imorgon är det skolan och en ny vecka väntar!
men det är bara att ta nya tag och köra på till 100 %
jag och min syster var ute och gick nyss och jag trodde det var varmt så tog på mig shorts, men sen när jag gick ut så blåste det massa. Men jag gick i shorts ändå. Haha borde se väldigt roligt ut medan andra kom där i långa byxor och tjocktröja.
/Julia

Likes

Comments

Ripped Hardcore är en produkt som hjälper dig att minska vikt och fett i kroppen. 


Vill man gå ner i fett procent som vi alla vet så handlar det om att manipulera kroppen, få kroppen dit man vill och skapa de rätta förutsättningar och "tvinga" kroppen att använda fett som energikälla under en aktivitet.

En utav förutsättningarna är givetvis att ha låga nivåer av kroppens olika hormoner. På morgonen har jag egentligen de bästa förutsättningar att bränna fett.
Nyvaken, uttömd, låga nivåer av insulin och andra stress hormoner. Detta i samband med aktivitet som höjer min puls till medelnivå, tvingas min kropp att använda fett som energikälla.

Med Ripped hardcorde i mitt system som innehåller hög koffeinhalt , ökar frisättningen av kroppens fett och kroppstemperatur. Detta stimulerar i sin tur mitt fettförbränning ytterligare.

Under dessa förutsättningar väljer jag att utföra en aktivitet som är konsekvent och ansträngande för kroppens muskler, utan att behöva höja min puls till max, jag vill ha min puls på medelnivå.
Då passar tung cykling väldigt bra. På det sättet kopplar jag i in stort sett hela kroppen, armar och rygg.

Rumpan och låren som är stora muskelgrupper kopplas in också och utmanas. Detta leder senare till hög energiförbrukning och med fett som energikälla. Har man mycket massa blir energiförbrukningen ännu högre.

 

Som ni ser så tar "pansar" ifrån gladiatorerna denna produkten. Kolla bara på hans kropp hur snygg den är! 

Så jag älskar denna produkten! Har ni testat den? 

Likes

Comments

 Pontus Koskelainen är en kille på 23 år, han är känd över hans väldigt vältränade kropp. Hans kropp har fått hela fitnessvärlden att häpna. Jag förstår dem, för första gången jag såg hans kropp, gud vad jag blev häpen, hans kropp är ju så stark och vältränad. Men snygg också. 

Det här är Pontus, som ni ser är hans kropp väldigt vältränad. Här är en liten del av en intervju med Pontus: 

Han pratar om de produkterna som finns längst ner i inlägget:

Fettförbränning, explosiv styrka och växande muskler - Här hjälper Pontus dig till en stenhård fysik!

Möt Pontus Koskelainen - 23-åringen vars supertrimmade kropp fått fitnessvärlden att häpna!

Med en smal midja, breda axlar och ett sexpack som hugget i sten får Pontus dagligen frågor kring sin träning, kost och kosttillskott.

Intensiv fettförbränning

- Som tävlande i Men's Physique måste jag att ha extremt väldefinierade muskler. Ripped Hardcore hjälper mig med detta, och jag tar en dosering varje morgon för att hjälpa kroppen att bränna fett och få en kraftig energiboost under dagen.Ripped Hardcore består av en kombination av olika örter, heta kryddor, koffein och grönt te, vilket tillsammans ger en kraftig ökad fettförbränning och ett sylvasst fokus.

Att orka träna riktigt hårt

- Hård träning kan vara en riktig energitjuv, och även jag kan ha dagar där motivationen inte är på topp. Då passar det perfekt med en skopaPlatinum Pre- innan träningen. Platinum Pre- ger mig en kick av både styrka, explosivitet och fokus inför träningspasset.

Träna hårt - och behåll muskelmassan

- Något som många glömmer är att hård träning både bryter ned ochbygger upp muskelmassa. Amino-X är en av mina viktigaste kostkomponenter i anslutning till träning. Det är en produkt som bl.a. innehåller en hög dos BCAA som stimulerar musklernas uppbyggnad och gör att de kan växa sig större och hårdare, säger Pontus. Amino-X innehåller ett lättblandat och välkomponerat aminosyrakomplex som passar perfekt i samband med träningen.


  

/Julia 

Likes

Comments

Hej! 

Om du precis har avslutat ett pass och vill ha något så din energi stannar, så ska du ta en smörgås eller banan eller ett glas mjölk. 

Men ska du äta middag/lunch så är det bästa att äta är pasta och någon god sås till. 

Jag fick dessa tips av mamma faktiskt, visste inte att hon är så bra inom träning haha.    

/Julia 

Likes

Comments

Jag frågade mina kompis hur de uppfattar ordet "träning" och alla kom med olika saker. 

De svaren jag fick var "squats, En träning är något jag gör för att förbättra något jag vill bli bättre på, styrka, träning är när man rör på sig, träning är när man mår bra och tar hand om sig själv" 

Jag tycker det var väldigt bra ord. Detta tyder på att vi människor uppfattar allt olika. Och det är bra för då visar man sin egna åsikt. 

Om du har en annan uppfattning om ordet "träning" mer än de orden jag skrev här, så snälla kommentera så kan jag kolla och se hur ni uppfattar ordet" träning" skulle vara så kul. 


/Julia

Likes

Comments

Hej! 

Frågade nyss mina kompisar " om jag säger träning, vad är det första ni tänker på då?" 

De orden jag fick tillbaka var" squats, att man mår bra, att man rör på sig, man tränar för att man vill förbättra något med sig själv."

Det tycker jag var ganska bra ord och meningar. För alla uppfattar allt olika, Så om ni uppfattar ordet "träning" på ett annat sätt än de orden jag har skrivit här, så snälla kan ni inte kommentera så jag får veta hur ni tolkar det? 

 

Likes

Comments

Hej!

Nu tänkte jag skriva lite vad du kan göra på en söndag som är grå och tråkig. Om man kanske inte kan gå ut och springa. 

Du kan antingen gå till gymmet och bara släppa ut all din energi och få en snygg kropp. 

Eller bara ta det lugnt, ta en vilodag, för du kanske har tränat mycket i veckan. Slappna då av musklerna och kanske bara kör lite yoga. 

Ta ett långt pass med yoga för att slappna av helt, och efter ta ett avslappnade bad med massa ljus och kanske något gott till. /Julia 

Likes

Comments

Här i Sverige finns det ganska många utomhusgym, och det tycker jag är jätte bra för då behöver man inte köpa gym-kort, man kan bara gå dit och träna lite. Men det kanske inte alla tycker det är så bekvämt när någon kanske går förbi och kollar. Men då får man bjuda på sig själv. 

Så här kommer bilderna: 

/Julia 

Likes

Comments