hellu! sitter på bussen påväg hem, har varit inne i stan och tränat och fixat lite grejoor.är inte långt kvar hem nu och det är ju väldigt skönt! ibland kan jag tycka att det är skönt att åka buss, men ibland är det bara hur drygt som helst och idag är en sån dag när jag bara vill hem så fort som möjligt..Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

godmorgon godmorgon! idag är det min födelsedag ! fick nyss frukost och paket på sängen av bästa syster och christoffer! <3

Likes

Comments

sitter på bussen på väg in till Västervik för att träna! sista lektionen va inställd idag så vi fick sluta lite tidigare, skööönt!

Likes

Comments

hellu! kom hem till ankarsrum för nån timme sen, det har varit fullt upp hela veckan både i skolan och efrer skolan. ikväll ska jag bara va hemma och ta det lugnt! ha'de!

Likes

Comments

sitter i skolan och har djurspecialicering, idag har vi ingen idrott så slutar tidigt och då när vi slutat så åker vi med carros mamma in till stan och tränar.

Likes

Comments

åker in till västervik nu för att träna med carro!

Likes

Comments

JAG BLIR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD!
jag va inne på willys och handlade och sen när jag gick ut så går en kärring jävel och hennes gubb fan ut samtidigt, Hon går fram till en hund som är bunden utanför, men sen direkt så bara går dom iväg men låter hunder va kvar bunden utanför... hunden börjar gnälla direkt och sen börjar den skälla och hon hör det även att dom hunnit iväg en bra bit, och så ropar hon "jag kommer tillbaka" .
Hur jävla dum i huvudet får man egentligen vara?! Först går dom in och pantar eller vafan dom gjorde och sen går dom bara iväg och lämnar hunden!
Men va fan kan man göra?! Hade sån jävla lust att gå och hämta hunden!
Jag förstår på riktigt inte hur man bara kan lämna hunden sådär, stackrn fryser ju för fan! Jag hoppas verkligen att dom upptäckte att dom tappat plånboken på vägen och bara skulle gå och hämta den!! Helt jävla blåsta!

Likes

Comments

 

 

Likes

Comments

sitter i skolan och har historia, idaf slutar jag vid 14.15 och då åker jag och carro till västervik och tränar, och carros pojkvän martin möter oss på gymmet. men idag så kommer jag få ta det rätt lugnt eftersom att jag är sjuk..

Likes

Comments