Hej allihopa har ni saknat mig? Nä men jag har en egen blogg nu så vi kommer inte att blogga här längre jag och Rosanna. Vi orkar liksom inte eller hon orkar into. För nu har ju jag en egen blogg. Ni får gärna kolla in den här det skulle vara så kul om ni gjorde set. Jag skriver lite om mode, musik, fashion, mat, bakvärk och mycket mera. Sedan skriver jag ju såklart om mig själv också så om ni tittar in där och tycker att det är intresant så får ni gärna fortsätta kolla på den. Hej då alla PUSS PUSS

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej det är Rosanna här! Nu är det så att jag inte har bloggat på ett tag vilket betyder att jag börjar tröttna! Känner inget intresse längre! Orkar inte och känner att jag inte vill blogga längre! Bloggar inte ofta vilket gör att jag inte har många läsare... om man har lite läsare känner man ingen pepp till att blogga så nu lägger jag ner! Får se om jag tar upp bloggandet lite senare (vid sommarlovet) men just nu orkar jag inte! 

Julia kommer att fortsätta blogg tror jag så nu får ni bara inlägg av henne! 

Likes

Comments

I fredags efter skolan cyklade jag direkt hem för att åka till Bohuslän där mitt andra hus ligger! :) <3 Det är så mysigt där! Vi tittade på Let´s Dance under kvällen och bara hade det bra! På lördagen vaknade jag vid typ 10.00 och då åkte jag och pappa till posten där han hade beställt en dörr. Sedan åkte vi hem och fixade med dörren. När det var klart grillade vi och myste lite å så. Sedan på söndagen åkte jag, pappa och mamma å köpte ett växthus. Nästa gång som vi åker upp ska vi bygga upp det och börja att odla! Kommer att bli  jätte kul!. Medan jag inte är där kommer våra grannar att vattna och hjälpa oss.... våra grannar är min farbror och hans fru hahahaha... det bor där. 

Imorgon ska jag gå upp klockan 07.45 och äta, sminka mig, fixa kläder mm. Men nu ska jag göra mig i ordning för kvällen! HEJDÅ! 

Likes

Comments

Är så himla kär just nu. I detta ögonblicket vill jag bara stanna allt, och sitta å titta på den jag gillar. Han är så perfekt. Men det bästa är att han är snäll. 

  Jag vet att han inte gillar mig, men vem säger att jag inte kan vara kär i honom ändå. Önskar bara att han gjorde det. 

Likes

Comments

Festen var nästan grymm! Jag tycker faktist att den var ganska tråkig i början men sedan blev det så kul.  Love it! Fasten vi sov i typ 3 timmar och alla typ hade ont i kroppen dagen äfter. XD
Likes

Comments

Idag var det idrottsdag i skolan! Vi gjorde lekar, dans och friidrott! Det var riktigt kul faktiskt! Efter det var klockan 14.00 och vi slutade, då stack jag hem å är just nu hemma! 

Nu ska jag göra mig i ordning för festen hemma hos Theo och sedan hoppas jag på att pappa kör mig dig :* <3 Jag ska duscha, sminka mig, kanske locka håret och äta innan jag ska vara där. Ska vara hemma hos Theo klockan 17.30 eller 18.00 för se när jag är klar! Men här är mitt tidsschema! 

1. T fram kläder för festen! Ett par boyfriend jeans ifrån gina och en crop top ifrån hm. 

2. Duscha :/

3. Sätt på dig kläderna :) 

4. Blåsa håret :/

5. Sminka mig <3

6. Ev. locka håret.. :)

7. Äta :)

8.Borsta tänderna :) 

9. Fixa resten av min packning :)

10 GÅ! :D


Likes

Comments

Orkar inte. Varför blir allt så jobbigt. Varför måste jag vara en fjortis för att vara omtyckt. Var måste jag vara som dem för att vara omtyckt av den som jag vill. Varför? 

Likes

Comments

Längtar tills allt blir bättre..

Likes

Comments

Ni ska bara veta vad som hände idag! Det var verkligen världens bästa dag... och jobbigaste dag! Det börjar med att den killen jag gillar kommer till mina klasskompisar (han går i en annan klass) och plockar blommar ifrån ett träd. När han är klar går han in i skolan och kommer ut igen, utan blommorna. Jag tänkte inte mer på det förrän jag och Julia går till mitt skåp. Där ligger exakt likadana blommor som han hade med sig in..... Undrar om han har lagt dem där!? Vet inte men jag önskar verkligen det! Det hade varit såååå himla gulligt och ja... 

Sedan när vi slutade så väntade jag och Julia på att alla hade gått och när alla hade gått började vi prata. Jag sa till Julia att jag var jätte kär i honom, verkligen jätte högt och så hör jag och Julia att det är någon som är lite längre bort från oss som vi inte ser och då går Julia och tittar. Då är det han som sitter där! Killen jag verkligen gillar sitter där! Jag får typ panik och tar mina grejjer och sticker! Det var så pinsamt. Sedan gick jag och Julia ut till några kompisar och berättar vad som har hänt och när vi sätter oss där kommer han  och går förbi oss och då sa Vilma (en av mina kompisar) "hej då och hans namn) till honom! Det var så pinsamt! 

Önskar att han bara kan berätta allt! Om det var han som la blommorna utan mitt skåp och om han gillar mig.... men det kommer aldrig hända! 

Hoppas att han inte läser detta.... Likes

Comments

I ungefär 1 månad har jag varit kär i denna personen. Jag vet faktiskt inte varför det blev så, helt plötsligt insåg jag bara att jag gillade just HONOM.

Varje gång jag ser hon får jag liksom fjärilar i magen. Det känns så konstigt, och varje gång jag tänker på den personen ler jag. Han är så snäll, rolig, smart, charmig, söt och det bästa är att han får mitt hjärta att banka hårt, RIKTIGT HÅRT. Känns bara som om denna killen är så otroligt rätt för just MIG. 

Vet inte om detta bara är någon jag gillar för stunden men låt oss säga så här, jag har gillar 2 killar i hela mitt liv. Både dem killarna gillade jag ifrån 1 till 2 år...  jag tror att varje gång jag börjar att gilla någon så gör jag verkligen det, på riktigt. Men betyder det att det kan hända samma sak här? Nej det betyder det inte men jag kan ändå tro det. 

Tror inte att denna killen gillar mig, eller jag vet faktiskt inte. Jag hoppas verkligen att han gör det, men vem det? Tror bara att han är såå perfekt för mig. Haha. Ja, jag vet. Jag vet att jag bara är 13 år och då kanske ni tänker "Hon har aldrig älskar någon, det är hon för ung för. Hon vet inte en vad det betyder". Ni har säker rätt, jag vet nog inte hur det känns att älska någon, älska någon på riktigt. Men bara för det betyder det inte att jag aldrig har varit kär i någon. Precis som jag sa innan så har jag varit kär i 2 personer och är påväg mot min tredje. 

Likes

Comments