Header

tjena alla människor!

det va ett tag sen jag blogga och det har hänt väldigt mycket sedan sist nästan lite för mycket... jag kan dra igenom alt lite kort i en video någon gång för om jag skulle skriva det hade ni aldrig palla läsa det haha. men jag kan ju berätta lite kort om mig för er som inte vet vem jag är. 

jag heter Julia Sandorov och är 17 årig tjej ifrån Staffanstorp (skåne) jag har tidigare hållt på väldigt mycket med hästar och även varit med i tv-programmet ponnyakuten när jag va 8/9 år och jag va med där för jag va hopprädd som liten ponnyn jag hade med där hete jambalaya. just nu har jag en egen ponny som heter Stenbroåsens Carl L, han är min fälttävlans ponny på 18 år. sedan har vi en häst till i familjen den heter Zion Van koks. Min mamma är även chef på Staffanstorps ridsport förening och där har vi 12 underbara ridskoleponnyer. för tillfället har jag dock en paus från ridningen då det blev för mycket när jag gick på Bollerup naturbruksinstitut med inriktning den unga hästens utveckling. 

för tillfället jobbar jag som telefonförsäljare och på fritiden så gillar jag att träna och umgås men mina vänner..

detta va lite kort vad jag håller på med förtillfället.. så jag har nog inte så mycket mer att säga så ni får helt enkelt ha det gött.

//Julia Sandorov

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag har jag varit iväg och tävlat och det gick väldigt dåligt men vi överlevde i alla fall... Jag kommer svara på vad som hände idag i ett videoinlägg någon dag... :)

Likes

Comments

Godmorgon alla fina människor här i världen :) idag börja min morgon bra jag vakna och gick en runda och sprang en sväng... Sen kom jag hem och år en bra frukost :)

Igår va jag på gymmet och gick på cirkelträning... Det va det jobbigaste passet i hella mitt liv... Jag typ dog... Har träningsverk i hella kroppen.
Likes

Comments

Jag vaknade nys upp på hotellet och jag typ dör så fint det är asså... Så jag kommer nog trivas hehehe ;) och frukosten va gudomligt god. Men nu är det dags att paddla sig till gbhs :)

Vem ser man där? :)

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag vakna jag upp med ett leende på lepparna för idag är det min dag och det ska jag fira i Göteborg men dom bästa Isabella Jonason och Sara Nilsson. Vi ska ta bussen vid 13:00 typ och då ta oss in till Lund sedan ta tåget till Göteborg :)


Likes

Comments

Den femte säsongen av Ponnyakuten blir den sista på ett tag, SVT har beslutat att serien ska ta en paus.

 

nu vill jag höra vad ni tycker om detta..?

Likes

Comments