Oj.. Haha det var ett tag sen vi sågs hörrni,

Har varken haft motivation eller inspiration att blogga dessa veckor som passerat. Jag har inte gjort särskilt mycket, jag har mest umgåtts med kompisar, kört epa, varit i skolan och bara tagit det lungt. 

Jullov imorgon, känns så himla sköööööööööööööönt!! Jag börjar 8.30 imorgon och hela skolan ska ha ''mysdag'', vi ska typ pyssla och hålla på med lite julaktiviteter, sen slutar vi kl 12.00 och efter det drar jag och mina kära bruds till Luleå och julshoppar. Det ska bli skönt att komma iväg med tjejerna och bara mysa på. Ska försöka uppdatera er mer imorgon, men tills dess får ni ha det så bra.

Pusspussss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Som texten lyder, så ligger jag för tillfället i min säng och ser ''Morden i Sandhamn''. Ska se ph kl 22, sen ska jag nog försöka sova lite grann. Börjar kl 07.00 imorgon bitti, vilket känns sisådär, hade hellre sovit kring den tiden!!

Imorgon kväll är det öppet hus på skolan, och då ska vi i VO vara där och visa lite saker för kommande gymnasieelever.

Nu ska jag fortsätta se tv, uppdaterar mer imorgon

Pusspussss

Likes

Comments

​Nu har 2 veckor av min praktik på Ugglans äldreboende passerat och jag har verkligen lärt mig jättemycket på den korta tiden. Tyvärr kan jag ju ej berätta särskilt mycket angående själva ''arbetet'' då det är tystnadsplikt, men kan kort sammanfatta dessa 2 veckor. De första dagarna fick jag mestadels följa med personalen och kolla vad och hur dom gjorde för att hjälpa och underlätta vardagen för de äldre som bor på hemmet. Efter jag tagit in information och kunskap så har jag fått testa på lite saker själv, jag har bl.a matat, serverat mat och hjälpa till med de gamlas morgon och kvällsrutiner.

Jag har helt fantastiska handledare som har lärt mig jättemycket och de har bemött mig på det bästa sättet de kan och jag har verkligen fått känslan av att de uppskattar och att de tycker det är kul att jag är där. Så det känns ju jättejättebra!!

I helgen har dte inte hänt särskilt mycket på byn, jag har praktiserat fre,lör och sön så jag har inte hunnit med så mycket heller, men i fredags och lördags var jag med Olivia & Agnes. Vi var på byn, köpte naturgodis och sen var vi hemma hos mig och myste. 

Imorgon är jag ledig och det känns himla skönt, ska försöka städa till lite i mitt rum imorgon, även hinna med att gå en längre promenad innan jag ska hjälpa pappa med epan.

Men ni ska ha det så bra och sova så gott,

pusspussss

Likes

Comments

​ÅÅh, är så himla suger på någon utav dessa 2 modeller från Jane Kóenig, men är så kluven i vilken färg. Silver eller rosé?? Hjälp mig tjejer!! Skriv i kommentarerna vilken färg ni tycke rär snyggast! 

Likes

Comments

​Oj, det var ett tag sen vi sågs hörrni.

Har haft mycket att stå i, och bloggen har inte varit någon utav mina prioriteringar. Skolan har tagit hemskt mycket tid och efter skolan har jag mestadels pluggat, varit med kompisar och promenerat.

Har fått en vana nu att gå minst 5 ggr i veckan, och hittills har det gått jättebra, jag har även gjort små ändringar i min kost och livsstil. Jag äter nyttigare och jag äter aldrig godis eller dricker saft, läsk osv. Jag fikar heller inte. Varför??

Jo, det ska jag berätta. Så länge jag kan minnas har jag alltid vantrivts med min kropp, och känner att jag aldrig kan hitta fina kläder och känna mig riktigt jävla snygg. Och då tänkte jag, varför inte göra något åt det medan jag är ung och har motivation?! Så jag tog tag i det hela och bara på ca 3 veckor har jag gått ner hela 6 kg, och fler ska det bli!!                          Jag har som mål att till jul ha gått ner 6 kilon till, och jag hoppas jag kommer att lyckas med det. 

Imorgon, tisdag 13.30 börjar jag min 3 veckors långa praktik på Ugglan här i Älvsbyn. Det känns spännande men lite nervöst, men jag antar att dom flesta är det när man ska praktisera första gången/jobba första gången. 

Eftersom jag börjar såpass sent så hade jag tänkt hinna med lite skolarbete och städa mitt rum. Men jag hade faktiskt tänkt sova ut ett bra tag så jag orkar hela långa kvällen! Nu hade jag tänkt gå och ta mig ett bad, äta lite vindruvor och sedan slå på någon bra film.

pusspussssLikes

Comments

Hallå allihop,

Kvällen har gått i lugnets tecken, har bara sett tv med familjen och tagit det lugnt.

Igår, lördag var det crusing på byn, så jag och Emilia drog ut med epan, allt gick jättebra tills min kära epa strejkade på storgatan. Det vara så nära att bilarna inte tog sig förbi, och min panik bara steg & steg ännu mer, folk tutade och tutade och jag kunde inte göra någonting för hela styrstaget hade lossnat. Till slut kom Samuel och hans kompisar och hjälpte oss, vi fick undan den till parkeringen och där fick den stå tills min pappa kom med startkablar. 

Efter det for vi hem, lämnade epan och så kom Elin och plockade upp mig och Emilia. Vi raggade runt som aldrig förr och jag har nog aldrig skrikit/sjungit så högt och mycket förr. Haha. 

Kom hem kring 01.00 och då gick jag och duschade, sen la jag mig i min renbäddade säng och jag somnade nog ganska fort.

Imorse for jag, pappa och Samuel till stugan och städade lite, tog upp båten och täckte över skotrarna. Mer än det har denna söndag faktiskt inte erbjudit. Men det har varit ganska behövligt faktiskt, har stressat allt för mycket tidigare i veckan så att vila en dag, var himla skönt.

Men nu ska jag ta och lägga mig i min säng och slå på en film eller något avsnitt av Akward. Godnatt ... 

pusspussss

Likes

Comments

Var ett tag sedan nu, så kände att det var dags att uppdatera bloggen lite grann. 

Dagarna som gått har inte varit något att skriva om och har heller inte riktigt haft nåt i arkivet som jag kunnat posta ..

Men ikväll har jag umgåtts med tjejerna, vi for på Café Storgatan kring kl 16.00 och fikade & åt, pratade om allt mellan himmel och jord, VÄLBEHÖVLIGT! Sedan kring 19, så får jag hem och har nu duschat och lagt mig i sängen, sköööönt!!

Så nu hade jag tänkt kolla youtube resterande tid av kvällen, sen klockan 22 är det ju ph, vilket jag ska se. Sedan ska jag nog inte göra så mycket, mysa med kisse och umgås med familjen.

Ha det bra,

pusspusss

Likes

Comments

                                                                                                  * Sandra Lindahl

* Therese Lindgren

* Anty

* Linn Ahlborg

* Felicia Bergström

* WilmasBeauty

* Shaaanxo

Likes

Comments

Sitter i fiket på skolan nu med Maja & Emilia, och vi kollar runt lite på sminksidor och sånt där. Vi börjar inte nästa lektion förrän 14.10, så det är ju ett tag. 

När jag kommer hem ska jag nog inte göra så mycket, måste ta tag i att städa mitt rum, för det ser verkligen kaotiskt ut. Får lite småpanik när det är stökigt, men orkar oftast inte städa ..

pusspusss


Likes

Comments

Kan knappast vara den enda som redan börjat planera och skriva sin önskelista?? Eller? I år önskar jag mig mest smink & skönhetsprodukter. Men, även där är jag nog inte ensam.. MEN, den är absolut inte klar, kommer nog tillägga en hel del annat också!

Min önskelista 2015 ser i nuläget iallafall ut så här:

*Anastasia Brow Pro Palette

*Anastasia Brow Wis

*The Balm Nude Dude Palette

*The Balm Nude Tude Palette

*Anastasia Pro Pencil

*Milani Rose Powder Blush

*The Balm Mary Lou Manizer

*Anastasia Contour Kit


Likes

Comments