MUSIK

Låtar som inte spelades (tillräckligt) på radio. Låtar som inte spelades på hemmafester. Låtar som inte blev associerade till fina minnen i ditt liv. Låtar som du inte förra året blev förälskad i. 

Varsågod

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

FOTO

Åkte runt i Jeepen idag och kollade på hur mycket vatten det var på gatorna och hurdana skador det hade skett. Orkanen kom till fastlandet på fredag, samma kväll bestämde vi oss för att sova över hos familjens bekanta som bor på norra sidan av Houston, för att risken att tappa elektriciteten i vårt hus var stor. Vi återvände i alla fall nästa morgon i helt galet regnfall tillbaka till Richmond var vi bor. Hela lördagen satt vi inne och var uttråkade. Idag är det söndag, när jag tittade ut ur fönstret på morgonen såg jag att hela vår gata var fylld med vatten. Vi åkte ut och tog bilder och blev förtvivlade över hur mycket vatten det hade kommit och hur stora skador det kommer att orsaka. Folk var ute och gick i vattnet, vilket var inte den smartaste idén på grund av att det kan finnas alligatorer och ormar under ytan. En åkte kanot, några cyklade och några stod oroade vid garagedörren och bad att vattnet skulle låta bli att stiga.

Det fick mig att tänka på hur privilegierad man är att man får komma till ett torrt och fullt fungerande hus. Det område som vi bor på är relativt nybyggt med mer utvecklade vattensystem än de äldre bostadsområden, och löper därmed mindre risk att huset blir översvämmat. Jag tänkte på dem som var tvungna att lämna sitt hem utan att veta hur mycket kommer att vara kvar då de återvänder. Det enda man kan göra just nu är att vänta på att vattnet försvinner, varefter man kan börja hjälpa dem som fått svårare skador i sitt hem. Obehagligt, men väldigt nödvändigt att tänka på alla de som inte har det lika bra som vi.

Likes

Comments

VARDAG

HEJ MAJ! Ett underbart veckoslut har jag bakom mig. Känner att jag har energi för resten av skolan fastän jag inte vilat så mycket under lovet haha. På fredagen var vi ute med Meta och Daniel och hade en himla mysig kväll. Sov hela lördagen och valborgsafton firades i Sjundeå med vänner och _mycket_ dans.

Likes

Comments