Header

Har jag vänner? Innan var jag helt säker på att jag hade det. Ganska många till och med. Men har jag det? På sätt och vis ja. Men ändå inte. Jag har inga vänner som vill träffa mig. Jag kan inte minnas senaste gången som någon frågade om vi skulle hitta på något. Problemet med sociala medier är att när man är med andra och har kul så är de superbra, men när man är ensam så suger de, just för att de är superbra för vissa. Och det gör ont att se sin f.d bästa vän vara med andra och ha roligare än vad man vet att de skulle ha med en själv. Hela jullovet har jag bara hängt med mig familj. Inte för att det är dåligt men, ah.

Mina "kompisar" firade nyår tillsammans men de frågade inte ens om jag ville vara med. De har träffats innan och jag blev inte tillfrågad. Det är ofta så, att jag inte blir frågad, jag vet inte varför. Och nu tänker ni: Men Julia! Fråga själv!

Hur lätt är det. Jag ser ju att de har mycket kul utan mig. Ingen saknar mig.

Jag hade det super. Jag hade en bästa vän, och fler vänner runt om. Men så kom en till vän in och vi blev tre bästa vänner. Men jag blev en av vännerna runt om. Och det gjorde ont. Och det sjuka är att jag fortfarande älskar de.

A girl doesn't need anyone who doesn't need her. 

​Typ.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har alltid sagt att Harry Potter varit mina favorit filmer, men nu har de fått hård konkurrens. Av STAR WARS. Trodde aldrig att jag skulle gilla de filmerna. Men jag älskar de! Det har blivit så många gånger. Att jag inte tror att jag ska gilla de, men sen visar det sig att det är den helt rätta filmen/boken för mig. Måste erkänna att det har varit så för mig med både STAR WARS, Harry Potter, Hunger games och boktjuven om jag ska välja nån där jag inte sett filmen. Det roliga är att jag varje gång tänkt, "hur bra kan det va?" Sen visar det sig att det har varit helt underbart. Jag älskar böcker och film. Det är bland det bästa jag vet. Man får fly från verkligheten ett litet tag och leva livet som någon annan. Se hur det är att vara en trollkarl, sjöjungfru, riddare eller prinsessa. När jag mår dåligt så brukar jag alltid läsa en bok. Efter en stund så lättar trycket, hjärnan slutar oroa sig och tårarna slutar rinna. Allt blir bra igen. En liten stund alla fall. Det finns inget bättre. Böcker gör mig genuint glad. Att se en bokhylla full med böcker eller ett bibliotek med underbara ord ner skrivna på buntar papper ihop satta till böcker.😍

En av mina högsta drömmar är att en dag skriva en bok. En bok som når ut till folk och får de att må lika bra som jag alltid gör när jag läser en riktigt bra bok.

​Boys in books are better

Likes

Comments

Det var det. Den årliga friluftsdagen är slut och jag sitter på bussen som vanligt. Jag är trött, jag luktar rök och jag har säkert en hel gran i huvudet, men jag har haft kul. Nu ska jag hem och plugga till historia prov och spanska läxa. Historia är kul. Spanska är ok. Det ska nog gå bra.
Imorse när jag åkte till skolan så var soluppgången så himla fin.

Senare ikväll så ska jag rida. Jag hoppas att jag får en häst som heter India eftersom att jag förmodligen ska tävla henne v.44.

The thing is that people treat teenagers like we were stupid

Likes

Comments

Varför är det så svårt att ha? Varför är det inte bra att ha för mycket? Varför får man inte säga att man tycker att man är snygg? Varför är det modernt att trycka ner sig själv? Varför? Och vem bestämmer?

Jag har ganska dåligt självförtroende. Det kanske inte märks när man är med mig eller i mina andra inlägg, men jag tycker inte riktigt om mig själv.
Jag har ett exempel. Idag när jag kom till skolan så gick jag in på toan för att sätta upp mitt hår i en tofs som jag brukar när jag har en "bad hair day". Men jag tänkte att jag skulle testa något annat så jag satte upp den här frisyren.

Jag tyckte det var fint när jag var inne på toan. Jag stod där och fånade mig framför spegeln. Jag tog bland annat bilden ovan. Det kändes bra. Men när jag skulle gå ut så kändes det inte lika bra. Tofsen kändes löjlig och såg ut som en bebis. Jag tänkte på vad de andra skulle säga. Jag visste att det var många som hade sånna frisyrer. Men på nått sätt så kändes det inte tillåtet för mig. Jag tror inte att nån skulle säga nåt egentligen. Men de skulle nog titta och tänka. Så löjligt. Jag får väl ha på mig och se ut som jag vill? Ja, skulle nog många svara. Men får man det? Får jag se ut som jag vill, ha på mig vad jag vill, sminka mig hur jag vill, ha vilken frisyr jag vill? Eller kommer de oskrivna lagarna och dömmer bort de som ser annurlunda ut? Men vem skriver de oskrivna lagarna? Vem bestämmer vem som ska dömmas ut? Om nån ser för annurlunda ut, för ofta så måste man ju säga till, eller? Varje dag, hela tiden? För den personen måste ju veta att den ser helt sjuk ut. Den måste ju veta att den har frissit hår, att den har en finne på hakan och att den suger helt enkelt. Ibland måste man banka in det i personen. Genom att slå den. Men det är ju bra. Då lär den ju sig att man kan inte se ut hur som helst.
FAST DET KAN MAN!
Hur många barn måste få lida för att man ska fatta. Alla ser ut som de vill och alla har rätt till det.
Ville bara säga det.

Likes

Comments

Ja det är tisdag. Jag börjar som vanligt sent och väntar nu på bussen. Jag har inget WiFi så jag får lägga upp detta när jag kommer till skolan. Just nu i skrivande stund är klockan 10.00. Jag trodde att jag hade glömt mitt busskort hemma, men jag hade det i fickan. Mitt hjärta slog ungefär 100 ggr fortare. Det ät ganska kallt idag. Det var frost ute när jag började gå till bussen.

Här är en lite oseriös bild på mig. Fint va? Haha!

Loving can hurt.

Likes

Comments

Nu har ju hösten officiellt kommit och jag tycker att det känns bra.
Idag ska jag och hon sim äger stallet där jag rider åka och hämta en häst. Det ska bli jättekul och jag ser fram imot att få rida henne. Min älskade foderhäst Betuel ska flytta. Hans ägare har köpt en egen gård och nu ska ju han flytta dit. Sorgligt men sant...
I onsdags så tig jag hål i örat! Jag har ett hål i båda öronen sen innan men nu tog jag ett till i vänstra örat.

Jag är super nöjd. Jag ska detta örhänget i 6 veckor. Det är 14k white gold.
Nu måste jag gå. Vi ses senare!

Calling somebody else fat wont make you any skinnier.

Likes

Comments

Jag hade bestämt mig för att nu ska det komma upp minst 2 inlägg varje dag. Kom det upp ett enda igår? Nej. Såklart inte.

Idag hade vi någon slags läxförhör/prov i NO, fysik. Det gick rätt bra tror jag och jag är nöjd. Vi har jobbat med ljud nu ett tag och detta "provet" fick avsluta kapitlet.

​Nu sitter jag som vanligt och väntar på bussen. 

Jag tänker skriva ett lite mer meningsfullt inlägg nu, hoppas jag. 

​Chocolate

Likes

Comments

När jag kom in till stan så bytte jag buss och åkte vidare till skolan. Där gick jag till en pizzeria i närheten med mina kompisar. Jag köpte ingen egen pizza men jag fick några bitar av de andra. Haha!
Sen hade vi dom sagt bild i 2h och vi övade på att rita kroppar med rätt proportioner. Men just idag ritade vi mest sträck gubbar.
Min lillasyster har haft studiedag idag så ikväll ska vi hämta henne hos mormor och morfar.

Här är en halvdålig vild på vår pool i Cypern där vi var i somras😍 Längtar tillbaka❤️

Go were your heart takes you, but take your brain with you

Likes

Comments

Hej och förlåt. Jag har inte skrivit hörnor jättelänge men det har och är mycket i skolan nu. Igår hade jag omprov på orienteringen som jag skrev förra veckan. Att idrotten inte gick så bra. Men igår gick det bättre.
Nu sitter jag på bussen påväg till skolan. Jag har en läxa till onsdag, prov på torsdag och läxa till fredag...😒 Läxan till onsdag har jag gjort men måste börja plugga till fysik provet på torsdag😁

Idag börjar jag sent och har bara bild i 2 h.
Vi ses senare idag😘❤️

The easy way is not always the right way

Likes

Comments

Just nu känner jag mig smart! På NOn så var jag och min kompis så taggade och vi gjorde instuderingsfrågor, tom den fördjupande nivån var lätt. Sen när vi gick igenom frågorna med klassen så kunde vi ju alla svaren och vi ville svara hela tiden. Det var så kul! Ett bevis på att skola kan vara kul.

Fick tom extra bra arbetsinsats! (Har suddat ut min kompis och lärares namn då jag inte vet om jag får publicera deras namn)

Helt sjukt att jag fortfarande ler åt dina sms när du har sårat mig så hårt.

Likes

Comments