Idag är ingen vanlig dag för det är min födelsedag...
Som sagt jag blev sjutton idag!! Ett år äldre idag ifrån att igår kalla mig sexton till idag sjutton. Skillnad blir det, ifrån sweet-sixteen till att kunna sjunga "Dancing Queen" utan att ljuga.
Men dagen har iaf varit bra började med en trott familj uppe min tid, kl 5:00 för att sjunga och som vanligt ge mig en chokladboll i sängen. Senare var det frukost och snabbt iväg till skolan. När jag väl var i skolan hade jag min första lektion sen när jag kom till mitt skåp satt det uppklistrat choklad och en bilarpåse samt en lapp där vi fyllde på med "grattis på födelsedagen" på olika språk hela dagen. Humanist som man är <3 Dagen rullade på och på den sista lektionen sjöng min klass för mig.
Åkte senare till min älskade pojkvän, vi satte oss på ett fik och hade det allmänt mysigt, han gav mig dessutom ett halsband som är jättefint.
Nu sitter jag dock på bussen hem ifrån honom, det som väntar nu är ett litet kalas med tårta och en av min familjs nära vänner.
Tills nu en allmänt bra dag helt enkelt!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Till att börja med så vill jag säga att de flesta tycker jag tillhör den glada typen av människor på denna jord. Detta eftersom att jag nästan alltid har ett leende på läpparna och att det oftast sprids det snabbt till de andra runt omkring mig. Det är så jag har valt att mitt liv ska se ut. Jag vill vara glad och därför har jag valt det. Jag mår bra av att uppmuntra andra så därför gör jag det. Jag vill så gärna att min omgivning ska vara uppmuntrande. En uppmuntrande omgivning gör allt mycket lättare. Det som redan var lätt blir lättare och det som var svårt blir inte alls lika svårt som det var innan. Det är ett sätt jag skulle vilja beskriva mig själv, alltså glädje. Seriöst, glädje är det jag lever för. Utan den skulle jag förmodligen inte leva.

Mitt beroende av lycka, glädje och leenden har lett till att jag älskar att prata. Att prata är ett sätt för mig att få ut mina känslor. Min lycka, min sorg, allt. Jag pratar hela tiden. Om jag slutar att prata under en viss period kan till exempel bara vara en halv dag så börjar jag att sjunga och prata med mig själv. Jag måste prata. Få ut känslorna jag håller inom mig. Det finns dock tillfällena då jag inte pratar men då vet man att någonting står fel till. När jag inte pratar betyder det att jag tänker mer än vad jag pratar och då är någonting helt fel då jag oftast säger saker utan att tänka hela tiden. Jag säger inte saker som jag tänker allt för mycket på utan jag säger saker med känsla och vad min magkänsla säger.

Jag skulle skälv säga att jag är ett litet frö av lycka, glad sprallig och pratglad

Likes

Comments

Nu sitter jag här igen med en blogg i högsta hugg och såklart funderar "är det värt det, ska jag låta folk läsa vad jag skriver och tänker" men alltså vaddå? det är la klart att det är värt det. Jag ska och jag vill skriva. Detta är ju första inlägget här. Vill bara till en början säga att denna bloggen inte kommer handla om något speciellt utan mest bara om mitt liv så läs den om du tycker det är kul att läsa om andra personers liv, vilket jag själv älskar! <3

Mitt liv innefattar inte så mycket jag har min pojkvän, skolan och underbara vänner men jag har också min fritid där jag inte har någon aning alls på vad jag gör alltså på riktigt, jag sitter hemma stirrar in i någon skärm spelar ingen roll dator, tv eller mobil sen är ish 4 timmar bara bortkastade. Hur många känner inte in sig där?!? Men to be fair det är inte allt jag gör utan bara det jag gör majoriteten av tiden.

Hoppas du vill följa detta lilla test av blogg :)

Likes

Comments