Hela Spanien-upplevelsen var underbar, dock fanns ingen svenska plats så det blev ju inga inlägg i bloggen. Tyvärr. Sorry.

Men iallafall det var helt klart jobbigt speciellt i början eftersom att jag bodde i en familj som bara pratade spanska. Dock blev det lättare med tiden, förstog typ allt i slutet vilket var underbart. Efter spanien har jag pluggat ikapp med allt i skolan, otroligt stressigt måste jag medje. Ligger dessutom efter med en del...

Julen knackade senare på, kan lätt säga att mycket hänt under jul, hela månaden har typ flygit iväg när det gäller tid och det enda jag vill är att sova, aldrig gå upp ur sängen. Men samtidigt vill jag typ upp göra någonting vettigt med mitt liv. Men som det har blivit så har jag spenderat mina senaste dagar på online shopping, nu när det är mellandagsrea och allt. Kan lätt säga att jag vill tillbaka till Spanien och att jag vill spendera längre tid där, allt var så lätt. Jämfört med mitt liv här i Sverige såklart.

Mitt nyår är dessutom också förstört men det är en annan historia.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

...iallafall hemifrån

Alltså egentligen så känns det som att jag inte är redo än, det känns dessutom som att jag har glömt hela mitt liv hemma. Det är ju inte första gången man har drabbats av stress inför resa.
Men det är väl trevligt?

Det enda som känns positivt med att komma till Valencia är de 27 graderna, kommer vara så skönt och efterlängtat.
Men för nuet så återstår det bara bilresa till Landvetter och sedan flyg dit ner till Spanien! Har hela 10 timmar med detta framför mig, antagligen mer, men det är bara att kämpa på eller egentligen bara sitta och vänta.

Likes

Comments

... så åker jag till Spanien på TORSDAG och jag har inte packat klart än, börjar faktiskt drabbas av lite smått panik (ska dessutom stanna där i EN MÅNAD!!!) ¡QUE COOL! Men dessutom så har jag prov imorgon, dagen innan jag åker. Så bra planerat :))
But....

(Ärligt talat så tog jag bara med bilden för att jag råkade vara lite stolt över mig själv för att det ser helt ok ut!) HELT AMAZING!!! :D

Likes

Comments

Egoistiskt, kanske. Men jag behöver nog vara det jag med ibland 

​​1. Namn:
Julia Rydberg

2. Stjärntecken:
Väduren

3. Tre rädslor som du har:
Sprutor, nålar och blod… två av dessa kan nog klassas som fobier för mig

4. Tre saker som du älskar:
Musik, fint inredda hus och min tvärflöjt

5. Har du en bästa vän:
Ja <3

6. Hur lång är du:
Kan börja med att jag är väldigt kort, faktiskt bara 153 cm 

7. Vem saknar du just nu:
Min älskade pojkvän <3

8. Din favoritfärg:
Måste nog vara gul

9. Är du kär i någon:
Såklart <3

10. Drömresa:
Vill resa så mycket som går i mitt liv. Men som drömresa skulle det nog vara något latinamerikanskt land

11. Favoritplats:
Hemma i mitt rum

12. Favoritmat:
Liknande som kyckling och ris

13. Är du någon gång ironisk:
Kan nog vara så

14. Ögonfärg:
Grön

15. Hårfärg:
Blont

16. Favoritfärg på kläder:
Helst någonting färgat till topp, som rosa eller gul

17. Favoritfilmer:
If I stay

18. Någon du älskar:
Min pojkvän <3

19. Tatueringar/piercingar du vill ha:
skulle vilja ha fler piercingar i öronen och sedan någon liten gullig tatuering på handleden

20. Har du någonsin kysst personen du senast SMS:ade:
Nej

21. När höll du senaste handen med någon:
Typ en timma sen <3

22. Längtar du till något:
Tills jag kan köpa en ny mobil

23. Känner du någon av motsatt kön du kan berätta allt för:
Japp

24. När kramade du någon senast:
en halvtimma sen

25. Har du gått in i en dörr:
Ja, hahahha, på köpet fick jag ett spräckt ögonbryn… Lyckat!

26. Har du ramlat ner för en trappa:
Otroligt nog nej

27. Föredrar du att vara bakom eller framför kameran:
Skulle nog säga framför 

28. Spenderar du pengar eller sparar du dom:
Sparar ganska mycket även fast jag slösar som jag inte vet vad

29. Har du varit olyckligt kär:
Ja det har jag väl ändå

30. Favoritcitat:
Alltså följer inte citat så mycket och har inte koll på dem heller för den delen, men för nuvarande står det ”life is short -and the world is wide-” på min almanacka vilket förklarar min kärlek till att resa

Så nu vet ni lite inside info, saker ni kanske inte behöver veta men ni får reda på ändå. Varsegod!

Likes

Comments

Alltså Misstag!

Ibland händer dem, ett av mina skedde i måndag, FML typ...och nu har jag ingen aning om hur jag ska lösa det. Jag kan liksom erkänna att allt var mitt fel men det var ju inte bara jag.

Vill aldrig igen göra ett enda misstag!!

Likes

Comments

Oj...oj...oj
nu är jag på´t igen, hehehe... eller iallafall nästan?

Men jag ska faktiskt (om bara en månad!!!) åka till Spanien!! Till den lysande staden Valencia!
Jag åker då till Víctor som faktiskt har bott hemma hos mig snart i en månad. Han åker hem den 17:e september så det är bara 9 dagar kvar tills han flyger hem till värmen. Sedan kommer jag den 12:e oktober att flyga dit! Jag flyger inte ensam utan det är en annan tjej härifrån Sverige som också åker till Valencia tillsammans med mig så ni får hålla er uppdaterade om resan. 

Jag längtar men på samma gång så gör jag inte det, jag ska liksom vara utan min familj och min kära pojkvän i en månad. MEN, jag kommer att uppleva så mycket och dessutom så kommer jag också lära mig nytt som jag inte skulle lärt mig här i Sverige!

Såklart blir bloggen uppdaterad ;) (för en gång skull haha :D)
BTW I'm sorry!

Likes

Comments

Idag är ingen vanlig dag för det är min födelsedag...
Som sagt jag blev sjutton idag!! Ett år äldre idag ifrån att igår kalla mig sexton till idag sjutton. Skillnad blir det, ifrån sweet-sixteen till att kunna sjunga "Dancing Queen" utan att ljuga.
Men dagen har iaf varit bra började med en trott familj uppe min tid, kl 5:00 för att sjunga och som vanligt ge mig en chokladboll i sängen. Senare var det frukost och snabbt iväg till skolan. När jag väl var i skolan hade jag min första lektion sen när jag kom till mitt skåp satt det uppklistrat choklad och en bilarpåse samt en lapp där vi fyllde på med "grattis på födelsedagen" på olika språk hela dagen. Humanist som man är <3 Dagen rullade på och på den sista lektionen sjöng min klass för mig.
Åkte senare till min älskade pojkvän, vi satte oss på ett fik och hade det allmänt mysigt, han gav mig dessutom ett halsband som är jättefint.
Nu sitter jag dock på bussen hem ifrån honom, det som väntar nu är ett litet kalas med tårta och en av min familjs nära vänner.
Tills nu en allmänt bra dag helt enkelt!!

Likes

Comments

Till att börja med så vill jag säga att de flesta tycker jag tillhör den glada typen av människor på denna jord. Detta eftersom att jag nästan alltid har ett leende på läpparna och att det oftast sprids det snabbt till de andra runt omkring mig. Det är så jag har valt att mitt liv ska se ut. Jag vill vara glad och därför har jag valt det. Jag mår bra av att uppmuntra andra så därför gör jag det. Jag vill så gärna att min omgivning ska vara uppmuntrande. En uppmuntrande omgivning gör allt mycket lättare. Det som redan var lätt blir lättare och det som var svårt blir inte alls lika svårt som det var innan. Det är ett sätt jag skulle vilja beskriva mig själv, alltså glädje. Seriöst, glädje är det jag lever för. Utan den skulle jag förmodligen inte leva.

Mitt beroende av lycka, glädje och leenden har lett till att jag älskar att prata. Att prata är ett sätt för mig att få ut mina känslor. Min lycka, min sorg, allt. Jag pratar hela tiden. Om jag slutar att prata under en viss period kan till exempel bara vara en halv dag så börjar jag att sjunga och prata med mig själv. Jag måste prata. Få ut känslorna jag håller inom mig. Det finns dock tillfällena då jag inte pratar men då vet man att någonting står fel till. När jag inte pratar betyder det att jag tänker mer än vad jag pratar och då är någonting helt fel då jag oftast säger saker utan att tänka hela tiden. Jag säger inte saker som jag tänker allt för mycket på utan jag säger saker med känsla och vad min magkänsla säger.

Jag skulle skälv säga att jag är ett litet frö av lycka, glad sprallig och pratglad

Likes

Comments

Nu sitter jag här igen med en blogg i högsta hugg och såklart funderar "är det värt det, ska jag låta folk läsa vad jag skriver och tänker" men alltså vaddå? det är la klart att det är värt det. Jag ska och jag vill skriva. Detta är ju första inlägget här. Vill bara till en början säga att denna bloggen inte kommer handla om något speciellt utan mest bara om mitt liv så läs den om du tycker det är kul att läsa om andra personers liv, vilket jag själv älskar! <3

Mitt liv innefattar inte så mycket jag har min pojkvän, skolan och underbara vänner men jag har också min fritid där jag inte har någon aning alls på vad jag gör alltså på riktigt, jag sitter hemma stirrar in i någon skärm spelar ingen roll dator, tv eller mobil sen är ish 4 timmar bara bortkastade. Hur många känner inte in sig där?!? Men to be fair det är inte allt jag gör utan bara det jag gör majoriteten av tiden.

Hoppas du vill följa detta lilla test av blogg :)

Likes

Comments