Dessa underbara läppbalsam är helt ekologiska, färska råvaror och ekologiskt odlade ingredienser. Organisk kokosolja och kallpressad ekologisk ricinolja. Inte heller testade på djur. Resultatet blir väldigt mjuka och fina läppar och man slipper torra tråkiga läppar som flagnar nu i kylan. 59kr/st

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vi har äntligen fått in revlons sminkprodukter i butik. Så kul! Så på lördag när jag är ledig ska jag åka in till jobbet så ska Sophie lägga en festsminkning på mig till kvällens partaj. Jag älskar redan deras läppstift. Kul när man får in ett märke som inte säljs överallt. Det blir lite mer speciellt då. Ni måste komma in och testa! Jag är väldigt dålig på att använda ögonskuggor, eyeliner, kajal etc men det får de blir ändring på! :)

Alltid lika glad på jobbet när man får jobba med så otroligt roliga saker.

Läppstiften är helt magiska! Finns så fina i både matta och lite glittriga. Lagom i pris också.

Likes

Comments

Hemma frusen och dödstrött. Varit och hämtat saga hos mamma och ligger nu nerkrupen i sängen. Upp och jobba 8 imorgon bitti, kämpa snart helg!
Fantastisk trevlig kväll på jobbet, tur man har underbara människor man jobbar med. God natt!

Flätor i alla dess former är så snyggt!!

Serverades massa gott i gallerian idag, klart man måste testa då!

Likes

Comments

Förra veckan fick jag hem lite produkter från joicos K-PAK serie och vill bara tipsa om den! Hela serien är för väldigt skadat och slitet hår. Hela serien repeterar håret och går in med maximalt med proteiner som håret behöver om det är nerbrutit (blekt/slingat/mycket preparerat) Du kan få en känsla av att håret sväller och blir väldigt tjockt/nästan flåtigt om du använder den för ofta, men det är ett gott tecken. Då har den gjort sitt jobb och ditt hår är mättat på proteiner. Använd då 1-2 gånger i veckan. Håret blir alltså friskt igen!
Jag har använt dom själv och älskar dom! Lite dyrare i pris, men väldigt värt pengarna!
Titta även på deras DEEP-PENETRATING RECONSTRUCTOR som är en intensiv inpackning som du använder 1 gång i veckan i 5 minuter. Den ger resultat direkt! Avsluta sedan med INTENSIVE HYDRATOR som du lämnar i håret, den stänger fjällskiktet och håret skadas då inte.
Vi på Lyko har nu 3 för 2 på alla joicos produkter så passa på att testa deras serie!

Likes

Comments

Jag vill bara tipsa er om dessa två suveräna håroljor! En hårparfym från Kerastase som vårdar ditt hår, ger en fantastiskt doft och ger ditt hår så mycket glans om det känns torrt och framför allt sprött i topparna. Jag älskar den, kostar 429 kr och finns på Lyko. Sen har ni Nashis arganolja som reparerar, ger näring och glans på samma gång och passar alla hårtyper. Den ligger på 249 kr och finns också på Lyko. Båda oljorna kan användas i torrt och handdukstorkat hår. Ni måste testa dem! Bästa investeringen om du känner att ditt hår är trött, torrt och glanslöst.


Likes

Comments

Alltså 13 dagar kvar tills vi åker till Thailand och Malaysia! Det ska bli så underbart att åka iväg ett tag och bara njuta efter en lång period med väldigt mycket jobb.. ska dricka goda drinkar vid stranden varje dag!


Likes

Comments