Luna i helgen. Skriver snart igen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår var jag somsagt i stallet för att kolla sadeln. Den ska stoppas om lite osv på onsdag eller torsdag, men eftersom den inte ligger helt 100 på henne så ska jag nog rida barbacka idag. Igårkväll sprang jag också lite på kvällen. Gick sådär men alltid skönt efteråt.

Idag har jag bara varit i skolan och är nu påväg till stallet. Ska antagligen rida barbacka somsagt, så vi får se hur det går!

Likes

Comments

Har varit i skolan som vanligt idag och nu ska jag alldeles snart till stallet. Egentligen går Luna i ridskolan på måndagar men vi ska kolla upp hennes sadel idag. Den är kanske lite för trång, så vi ska bara kolla upp det. Bortsett från det är det bara en helt vanlig dag idag.

Likes

Comments

Idag har jag verkligen inte gjort någonting, bara chillat. Har satt upp ett litet collage på min dörr, men jag vet inte om jag blev så nöjd. Det sitter helt snett och så, men jag gillar bilderna.

Om ca 20 minuter ska jag iväg för det är nämligen TRU-möte idag. Så jag ska till Liv och ha det, sen så ska jag till stallet och rida Luna. Idag ska jag för första gången rida på en thidemantygel. Det är lite svårt att förklara vad det är men kan lägga ut bild sen. Men det hjälper iallafall så att hästen inte ska dra upp huvudet. Hoppas det funkar på Luna! Sen ska jag kvällsfodra också.

Likes

Comments

Hej, kommer ni ihåg mig? Hon som skulle börja blogga igen. Haha nej men det var ett tag sen ja. Men nu är jag tillbaka (hoppas jag??) och här ovanför ser ni bilder på vad jag gjort de senaste veckorna typ.

Jag har varit i skolan, fikat på espresso house, ridit och åkt skidor igen. På påsklovet var jag nämligen i Stöten med min klass, eller ja, delar av min klass. Det var superkul och jag skulle gärna göra om det.

Nu är dock skolan igång igen och det suger. Vill bara ha sommarlov nu nu nu.

Men nu jag hoppas att jag kan stanna här på bloggen nu utan massa bloggpauser!

Likes

Comments

Usch, är så himla trött. Känns som jag har ätit så sjukt mycket idag och inte är det så mycket nyttigt heller. Imorgon får det bli skärpning och inte så mycket godis och kakor. Känns som jag bara mår illa och får ont i magen av det.

Nu tänkte jag sova iallafall, vi får hoppas att jag kan sova, det kunde jag inte riktigt igår. Jag säger godnatt iallafall!

Likes

Comments

Idag har det också varit skidor hela dagen! Är så sjukt trött så vill bara sova, haha. Jag antar att vi bara ska ta det lugnt nu och köpa mat om en stund.

Likes

Comments

Idag har det varit en bra dag, vi har åkt skidor hela dagen verkligen. På förmiddagen åkte vi här i Tandådalen, sen åt vi lunch i stugan innan vi åkte förbindelselift till hundfjället och åkte där hela eftermiddagen. De senaste åren har vi nämligen åkt i hundfjället, så vi känner oss mer hemma där. Vi fikade även lite i toppstugan på hundfjället. Nu är jag sjukt trött, både i kroppen och huvudet och ska sova nu. Så godnatt!

Likes

Comments

Hej! Har vaknat nu och ätit frukost. Liftarna öppnar 9 så jag kollar lite på youtube innan jag ska börja göra mig iordning inför skidåkning. Ni får förresten ursäkta för hur ful jag är på denna resan, men eftersom jag bara åker skidor så har jag inget smink på mig, haha.

Likes

Comments

Vi kom fram vid 2-3 idag och hann åka en del innan vi blev trötta och vi är nu påväg för att köpa mat. Är såå himla trött men förhoppningsvis så sover man gott inatt!

Likes

Comments