​Hej, måste säga att jag är väldigt dålig på att ta bilder när jag väll gör något, just därför kommer de inte upp några bilder i dag. Men dagen har sätt ut så här, jag har vart i skolan, efter skolan gick jag faktist och snyggade till mina ögon bryn, en kompis klippt sig. Jag har också var på ett ställe där man kan dansa och bara häng mid vänner ( det va andra gången jag var där) vi hade ganska kul :) men nu ska jag ta och kolla lite film och sen sova :) puss & kram 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej de va ett tag sen, har inte hunnit blogga så mycket. Men nu tänkte jag kort berätta om vad som hände i helgen.

Jo i helgen har jag vart med en vän. Vi va på bio och vi var ute och åt lite god mat. Efter vi hade vart på bio taggade vi hem igen och kollade på mer film :) de va kort vad jag har gjort i helgen. Puss & Kram

Likes

Comments

Hej, idag är de fredag. Jag ska till skolan nu men, senare idag ska jag vara med en vän, vi ska åka till stan och kolla lite sommarjobb. Vi hörs ikväll puss & karm :)

Likes

Comments

​Hej, Idag har man vart i skolan. På lunchen så var man ner till stan och åt lite :) Kom hem, åkte igen, fast med mamma och handlade lite grejer och mat som ni ser :) Men puss & kram ses i nästa inlägg. 

Likes

Comments

Hej igen, Nu kommer det upp några fler bilder från vad jag gjort idag :) Men nu blir det att plugga och äta lite apelsin:)

Likes

Comments