Header

jag undrar om inte slutet av vår storhetstid är kommen. vi verkar vara ute ur den onda krökspiralen ni alla med avund bevittnade under höst och vinter. vi har bränt broarna med våra forna kontakter och börjat bejaka vårt spirituella själaliv istället. the tour continues men utan erat påfrestande sällskap. ha dä.

/p & j

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Och idag är jag trött. Bloggen suger nu pga. Tre huvudting. För det första har jag fortfarande inte fixar med mobben och rullar gammal 4 men trasig kamera. För det andra så har jag jobbat 50 timmar denna veckan. För det tredje så händer blandade goda och onda ting i våra liv, övervägande onda denna veckan kan nämnas.

Hare

Likes

Comments

jag börjar komma på banan igen. ordnar upp mitt lilla liv. snart e jag tillbaka kära vänner. alldeles snart. :)

Likes

Comments

Efter besök på systemet x) jättelyckad kväll igår! Drog hem med Alice ganska tidigt med varsitt plusmål i handen. Shetans, diet idag:)) är på jobbet i Majorna nu, UTAN SERVICE, internet och mina spotifylistor är offlineade så atte..::. Tystnad hej hej.

Ringde Allan och babblade förut i tristess men hon skulle städa så nu får jag klara mig själv. Ikväll blir det 20årsfest jao

Ha dä

Likes

Comments

tillbaka på busis!!! fyfan det känns som hemma. benen i luften o kallprat med gullegrisar. ikväll ska jag dricka alkohol och det ska bli kul. känner mig lättpåverkad. ha dä deilig allesammen

Likes

Comments

Försökte göra som en tjej på nätet men hon hade massa mirakelprodukter så hon blev mycket snyggare :/

Så roligt har jag just nu.

Är hungrig nu.. Orkar/bör man äta?

Livets stora frågor vänner, livets stora frågor.

Likes

Comments

Jag växlar ner och Paula växlar upp. På bloggen alltså. Min mobil funkar fortf. Inte :( suger ju

Aaaaah

Ha dä

Likes

Comments