Har nu fått hem detta underbara paket från eleven. En superskön hårborste, perfekt för löshår tillsammans med en liten spegel och en silk perfume spray, allt ihop i en super enkel och snygg box från Balmain. Borsten är handgjort och stråna på den stimulerar hårbotten vilket är bra för hårväxten och ger ett friskt hår. Den snygga smidiga borsten tillsammans med silksprayen är väldigt skonsam för håret och perfekt för löshår. Är sååååå glad och ser fram emot att använda detta flitigt 🌸

/Julia

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 65 Readers

Likes

Comments

Nu är black week ”äntligen” över. Jag har nog aldrig shoppat så mycket som jag gjorde förra veckan.. Men nu när allt börjar ramla ner i brevlådan blir jag super taggad på att testa alla grejer. Det är allt mellan kläder, skor, hud- och hårvårdsprodukter och löshår. En härlig blandning mellan massor av saker jag kommer att använda flitigt. Mer bilder kommer upp vart efter jag får hem allt ihopa. Hade bra så hörs vi snart 💋

/Julia

  • 76 Readers

Likes

Comments

Nu är verkligen hösten här. Älskar alla fina färger i träden såhär års! Riktigt mysigt, och vad passar inte bättre dagar som dessa att mysa ner sig i en filt, tända massa ljus och lyssna på bra musik?
Nu är det 81(?) dagar kvar tills vi åker och imorgon ska vi vaccinera oss emot hepatit A och B. Vi var på Arosvaccin i måndags men vi kom dit typ sämsta tänkbara tid så det var fullt med människor och jättelång väntetid, otåliga som vi är så pallade vi inte vänta så vi åkte hem igen. Imorgon ska vi stå och knacka dörr så vi får tid först när dem öppnar.Nu så måste jag sova, jobbar 7-15.30 imorgon.. orkar verkligen inte, är så otaggad på att jobba, skulle vilja stanna hemma och bara kolla på serier hela dagen, men pengarna måste in så bara att kämpa. nattis !

/Julia

Likes

Comments

Igår kändes det som ett stort steg närmare våran resa till Asien. Resan dit och hotell de första dagarna är bokat och klart. Den 14 Januari flyger vi till Bangkok i Thailand där vi ska stanna dem första 4 dagarna innan vi börjar våran resan runt om i Asien. Hotellet vi ska bo på de första dagarna heter Royol Ivory Sukhumvit Nana by Compass Hospitality och ligger i centrala Phuket. Efter vi stannat i Bangkok ska vi resa vidare, vilket land vi åker till sen har vi inte riktigt bestämt än, det enda som är sagt att vi landar i Thailand och även avslutar våran resa där. Målet med resan är att se så mycket som möjligt, kulturer, natur, upplevelser som zoo, olika shower osv. och  självklart även ha en underbar semester i tropisk värme. Kan inte sluta tänka på hur skönt det ska bli att lämna Sverige ett tag, komma bort både fysiskt och psykiskt så man kan ladda upp batterierna inför 2017. GUD ALLTSÅ!!, det kommer bli så spännande, KAN INTE VÄNTA!!. Längtar typ ihjäl mig!

/Julia

Likes

Comments