hejsan bloggen

Igår och imorse pratade jag och Julia om bloggen och det är såhär att Julias dator vill inte lägga upp hennes inlägg som hon har skrivit så det blir jag som skriver idag igen men jag vet att vi båda tycker såhär och vill skriva om det här så inlägget kommer från båda mellan FaceTime hahahahaha.

Anyway det vi idag tänkte prata om är att vara bästa vänner och bo så långt ifrån varandra, eller vi bor inte världs långt ifrån varandra men ungefär 40minuter bort från varandra så vi kan inte alltid vara så spontana att träffa varandra för att man då måste planera resväg att t.ex ta buss sen byta till pendeltåg och så om man ska ha skjuts tar det mycket bensin. Men även distansen mellan oss håller vi kontakten men det kan man bara göra om man verkligen vill det så mycket som vi vill annars om man inte bryr sig så mycket tappar man nog lätt kontakten och man förlorar en bästa vän. Det är ganska svårt att träffas då vi träffas som ett gäng på 4 stycken tjejer som inte alltid kan samtidigt men då delar vi upp oss så att ibland är det bara 2 stycken som är med varandra. Men ibland kan så kan alla och då gör vi oftast något stort som att sova över hos någon av oss, men på senaste så har vi jag och Julia alltså pratat mest. Att vara med bästa vänner som bor långt bort är oftast tufft men det gäller att hålla ihop om viljan från alla är tillräckligt starkt det gäller att kämpa om man vill något så som vi. Vi kan inte vara med varandra jämt men vi försöker att vara med varandra på helgerna men det går inte alltid så ibland dröjer det 2 månader innan hela gruppen ses igen men ibland träffas 2 stycke bara och då kan det dröja 2 veckor typ. Men att inte träffas så ofta gör att vi uppskattar att vara med varandra mera.

Börjar att göra såhär istället blir nog bättre på helgerna titta nedan.

Vad har Emily gjort idag? Jo jag har varit med en killkompis och vi har bakat hela dagen äppelpaj och drömmar, pajen var jättegod . Min bror hatar äppelpaj men denna gillade han faktist.

Vad har Julia gjort idag? jag skulle åka till Farsta och handla present till min kille men mamma behövde hjälp hemma och hon var trött så jag hjälpte henne. Jag pratade med Emily också imorse.

Jag (Emily) skev allt men jag vet vad Julia hade sagt och hon berättade vad hon gjort så jag skriver tills hennes dator funkar. Plus hon var med och pratade ahahahahahah

Ha en bra kväll älsklingar och så syns vi.

Ps Idag var det inte en gammal bild jag tog eller några dagar gamla men men.

Kram Emily och Julia.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​hejsan bloggen. Idag blir det ett inlägg från mig för jag vet inte vart Julia tog vägen med sitt inlägg så idag skriver jag ett eget inlägg.

Nu är det ju morgon när jag skriver och idag har jag Nationella idag pust. Jag gillar inte np för det är så stor press och mycket stress. Så det är inte min grej det här med prov. Men jag är också ​dålig på att planera mina studier alltså menas det att jag pluggar dagen innan provet är, t.ex. igår så hade vi No prov och jag pluggade dan innan dock så har vi repeterat på lektionen. men det ska bli en skillnad på det jag ska försöka plugga varannan dag vi får se hur det går. Hittills har jag bara lagt upp gamla bilder och det är för att min dator inte fungerar men uidag var det för att jag saknar sommaren så sjukt mycket.

Idag eller nu ska jag  kuta till skolan och sen träning

//Emily

Likes

Comments

Hej.Mitt namn är Emily och jag är 13år (snart). Jag har en egen blogg som är @Thelifeofmillikins2 som handlar om mitt liv. Jag kommer ursprungligen från England men bor nu i Sverige. Jag går på engelska skolan men säger inte vilken för man vet aldrig vad som händer då. Jag är thaiboxare och tränar 2gånger i veckan och jag har tränat i 2 år. Jag älskar SUSHI och min favvo bok är alla the selection böcker de är så bra. Jag gillar att vara med vänner jag har några bästa vänner men inte vilka för jag vet inte om de vill vara anonyma men en är ju Julia. Även om jag kommer vara väldigt öppen på bloggen vill jag inte blanda i vännerna om de inte vill. Vi startade bloggen för att vi gillar smink och mode och allt där åt. Jag hoppas att ni mår fint.

Kram Emily

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw