Hade lite tråkigt ikväll så ritade lite, är väldigt nöjd //Julia

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag har jag varit på yoga och det var ganska skönt men jobbigt , det handlade väldigt mycket om andning och att koncentrera sig, men det var kul. Jag tycker man ska testa det //Julia
(Detta ligger i lödde)

Likes

Comments

Ny spegel från Ikea!

Likes

Comments

Hej alla! Hoppas allt är bra med er, snart är sommarlovet slut för mej :( Vi börjar den 19 Augusti och om ni undrar så ska jag och Julia börja i 8an och vilket alla säger är det tuffaste/jobbigaste året men aja det ska ändå bli kul i guess :) Här där jag bor har vi haft sjukt varmt väder, mellan 25-27 grader helt galet. Skulle bara uppgradera lite och höra snart igen! XOXO Bella :)

Första bilden är på mej och min storrebror :)

Likes

Comments

Ny DW klocka ( Daniel Wellington ) med två band. Blev jätte glad för den ett tips är att köpa den den passar till allt och då menar jag allt // julia xoxoxo

Likes

Comments

Hej alla! Hoppas ni inte har lika dåligt väder som vi har nu på sommaren haha!
Men jag är just nu i Köpenhamn med min mormor och morfar, vi brukar åka till något ställe under fem eller så och i år blev det Köpenhamn. Dock är vi här i tre dagar istället för fem dagar!
Igår var vi på tivoli åkte riktgt många och roliga karuseller och åt på jensens på kvällen. Idag har vi varit och shoppat på en shoppinggata det är ungefär som Stockholms Drottninggatan eller Hamngatan för er som vet vad det är haha. Och vi ska äta ute ikväll igen och sticker imorgon. Btw ja kom hit på söndagen glömde säga det hahha. En haul på det jag köpt kommer ute på vårar videofymy konto till torsdag troligen om ja har tid. Om ni inte följer oss där heter vi BellaochJulia vi har redan lagt ut två videos.
Ha det så bra!
XOXO Bella

Likes

Comments

Hej alla! Hoppas ni har ett varmt och bra sommarlov än så länge. Nu under veckan har jag varit på playan, fikar med kompisar, solat och bara tagit det lungt nu när man får passa på. Lägger ut några foton under veckan och ett foto från Ven på mej och Alma.
XOXO Bella :)

Likes

Comments

Hej alla!
Jag har Julia har ni skaffat videofymy konto YAY! Och vi heter BellaochJulia.
Det gick inte hetta JuliaochBella som på bloggen för det var redan taget. Men följ oss gärna på Carolina vloggar, sminktips, mode osv! Här kommer våran först video om min dag på ven! Hoppas att ni gillar det.
XOXO Bella

Likes

Comments

Hej!
Nu ska ja snart åka hem från Norrköping med tåg hem!
Jag har varit på Stadium sports Camp som är Sveriges största camp. Stadium sports camp förkortas också med SSC och då på SSC kan du välja bland väldigt många sporter. Du är i Norrköping där då SSC ligger under en vecka där du utvecklar dej i din sport och träffa nya kompisar och mycket annat roligt! Gå in på stadium sport camp hemsida om du inte riktgt fattade va det va eller om du har några frågor!
Den sporten jag valde var då handboll. Det var skit roligt träffa nya kompisar och kompisar sen förra året ( åkte ditt förra året också) och träna handboll! Vi ska nu tyvärr åka hem men det är ändå skönt att åka hem till sitt hur och allt. Jag var på SSC på med min bästa kompis Alma och vi hade riktigt roligt!
Men vi hörs snart!
XoXo Bella

Likes

Comments