Header

Tänk på det här.

/Amanda 


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 452 Readers

Likes

Comments

Idag var jag på stan, kikade lita i affärer och sånt eftersom att jag behöver en bikini,jacka,tröjor och shorts. Jag hittade tyvärr ingen jacka eftersom att jag vill ha en jeansjacka men det finns ingen snygg tycker inte jag. Funderar på att köpa en barbour jacka istället men är osäker på det.
Jag hittade en bikini, men det fanns inga snygga färger. Dom färgerna som fanns var orange,blå,gul o svart. Vill helst ha vit för då ser man brunare ut. Så det sket sig..
Jag har väldigt svårt för att hitta shorts, vilket är dåligt. Antingen så hittar jag ett par men då är dom förstora. Så jag måste typ gå till barnavdelningen men där finns inga snygga. Så jag får försöka leta vidare efter short!
Men! Jag gick in på the shop och köpte en Odd Molly tröja som jag har velat ha jättelänge. Även fast inte min storlek fanns så köpte jag den ändå eftersom att det kommer nya i slutet av juni och så länge orkar jag inte vänta. Så jag passade på att köpa den och sen när jag kommer hem så blev pappa jätte arg haha. Men jag blev nöjd iaf.

/Amanda

  • 464 Readers

Likes

Comments

Jag vet mycket väl att jag inte skriver nått haha. Jag har inte orkar och har gjort mycket annat. (Det har Amanda bloggat om lite längre ner)
Iaf. Jag ska ta o skärpa mig nu.

Idag var jag på Gina med mami:) Jag köpte nya bikinisar till sommaren.Var även med en helt underbar människa idag, axel. Underbar är han :)
Det kommer ett inlägg om honom lite senare ;)

/Julia

  • 579 Readers

Likes

Comments

Ååh! Blir så trött på folk som ska trycka ner en eller flera personer varje dag på internet! Varför mobbar ni egentligen? Det gör ont i mig att se andra slita varje dag för att klara av sitt liv pga mobbningen. Ingen mår bra av det egentligen eftersom den drabbade mår så sjukt dåligt och den som skriver all mobbning kanske i slutändan får anmälningar,skuldkänslor,tillsägelser,bötning eller får sitta i ett möte med föräldrar/soc det finns många grejer faktiskt. Så ingen mår bra av set i slutändan. Tänk på det ni som mobbar, det är olagligt och det kan sluta illa för er.
Det senaste så har det varit mycket mobbning, blir så less på det.
Det är ju väldigt mycket mobbning om utseende.. Usch, tycker det är så tråkigt för man föds, växer upp och sen ser man ut som man gör. Jag tycker nämligen att personligheten är det viktigaste på en person och inte utseendet. Alla är fina på sitt sätt! Jag brukar själv säga att alla är perfekta på sitt egna sätt. Man kan ha fina ögon,vara bra på att spela fotboll,vara snäll mot andra och sig själv tex.

Sen tex om någon mobbar om ens ursprung, det är rasistiskt att mobba en person för det. Varför ska man klanka ner på någon från en annan ursprung? Alla människor på hela jorden är lika mycket värda, det spelar ingen roll vart man kommer ifrån eller hur man ser ut. Alla är människor och alla har känslor.

Religion, det kan man också mobbas för. Varför kan inte alla få ha sin egna tro utan att mobbas? Även fast man tror på något så ändras man inte i sättet man beter sig. Man är fortfarande samma person som man alltid vart.

Intressen kan man bli mobbad för, jag tycker att alla så få göra vad man tycker om. Vissa lever ju för basket. Vissa älskar fotboll,golf,simning,handboll. Sen kan man gilla att laga mat,bygga,spela tv-spel,softa,shoppa.. Det finns massor! Det blir ju bara roligare om man har intressen som man gillar man kan ju inte göra nått som man inte gillar för då blir det ju tråkigt, tycker jag. Men man måste ändå acceptera att alla har sina intressen.

Dialekter, man kanske har en dialekt som man blir mobbad för. Tex, Skåne uttalar R på ett annat sätt än vad vi från Västergötland gör. Det är inget konstigt med det tycker inte jag. Jag tycker bara att det är kul att Sverige har olika dialekter.

/Amanda

  • 578 Readers

Likes

Comments

Just nu sitter jag och Julia och skriver en egen låt, vi är jättenöjda över det vi har börjat på. Ni kan få höra den när den är klar, alltså på skolavslutningen eftersom att vi ska uppträda då.
/Amanda

  • 603 Readers

Likes

Comments

Idag så har jag åkt bil typ hela tiden hahah nej men dagen startade i Trollhättan, hos mamma. Jag gick upp halv 10 och gjorde iordning mig sedan åkte vi 11 hem till lilla Lidköping. Vi åkte till spiken och där gick vi runt och kollade i småbutiker men jag hittade ingen eftersom att inget var i min stil. Sedan åt vi och fikade i solen. Hahah mamma,Jerry och Alicia hade vattenkrig men jag var inte med. Jag hatar typ vatten :p .Sedan åkte vi bil igen till skogshyddan och köpte en glass och spelade minigolf. Jag kom sist som vanligt hahah.

/Amanda 

  • 637 Readers

Likes

Comments

Det var väldigt länge sen vi blogga men nu är det dax att ta tag i detta och börja blogga igen!

Jag har gjort massor sen sist, jag och Julia har varit i Skövde vi var på Vasa skolan och träffade några där. Julia har bott i Skövde så hon känner en del folk där. Vi drog och åt på Subway på en lunchrast och då drog vi in på h&m för att kolla om det fanns babylips där och dom hade bara peach kiss, den jag redan har och hydrate. Jag vill ha sånna med färg helst så det blev inget Babylips. Men sedan sa Sandra att det fanns på Åhléns så vi drog dit och då hittade vi alla sorter! Snacka om att jag har letat länge efter dom med färg, dom försvinner typ lika fort som dom kommer in..
Sedan så har vi bara varit i Lidköping och vart med massa, inte så speciellt kul. Det enda var väl när min bror fyllde år, då hade vi ett kalas där vi grillade och åt smörgåstårta. Sen hade vi ett till kalas där vi typ åt grillat igen och åt vanlig tårta. Det blev 2 kalas eftersom att mina föräldrar är skilda. Sen hade min bror fest hemma hos oss.
Jag har också fått en ny mobil, iPhone 5s eftersom att min mobil har spruckit på båda sidorna och hem-knappen är konstig för den fungerar bara ibland.Just nu så är jag på kalas i Trollhättan, det är mammas kille som fyller år. Dom är så söta, haha mamma skrattar på denna bilden så det ser lite knäppt ut.Detta är min syster och hennes kille, hihi.

Sedan har jag och Julia varit i Göteborg på Liseberg, det var skitkul utom att jag tappade min mobil så att det sprack. Vi åkte den nya helix, den var skitrolig men vi stod i kön i 1h 30min så det var lite onödigt eftersom att den var så kort hah.
Bjuder på denna bilden också, hahah.Ni kan gärna kommentera lite tips på vad ni vill läsa i våran blogg. Det kan också vara olika videos som vi kan göra det skulle vara jättesnällt!

/Amanda

  • 658 Readers

Likes

Comments

Hah, vi hade tråkigt och kände att det behövde uppdateras så här har ni en video på när Julia har röda läppar..

Likes

Comments