Hej!

Vet att jag är så sjukt dålig på att uppdatera men som ni vet så jobbar jag och gör faktiskt inte så jätte mycket roligt nu, men nästa vecka på söndag är det min sista dag här på jucy och den 28e reser jag upp till norra ön för att träffa Jesper och Emil igen! Ska bli riktigt kul o se dom igen då det var nästan 3 månadersen jag såg dom senast!
På tisdag nästa vecka åker jag och Max, en av tyskarna jag jobbar med på en kryssning till Milford sound, ska tydligen var jätte vackert där så ska bli roligt!
Kul att hitta på något, det enda jag gör är typ äter, sover, jobbar och är i Queenstown ibland!

I tisdags hade vi "firmafest" med jucy. Grillade, lyssnade på musik och bara hade en bra kväll efter det så åkte några av oss från campingen in till Queenstown, hoppade runt på några klubbar och en bar som hade cowboy tema!
I onsdags var det ju alla hjärtans dag och det firade jag genom att gå på bio med tjejerna som är i vårt gäng på campingen! Riktig mysig kväll!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vilken otrolig kväll! Och vilka människor, har spenderat nästan 2 månader med dessa människor och vi har blivit som en stor familj.

Har jobbat och hängt lite i Queenstown, händer inte så mycket just nu. Var en jätte stor storm i onsdags förra veckan så det öste ner och blåste så otroligt mycket, mitt tält förstördes och det regnade in i tältet så det var som en pool där inne, var sjukt läskigt att vara där inne. Men nu har jag köpt ett större tält som är mycket tåligare då vädret inte är så jätte bra nu. Bor själv, vilket är riktigt skönt.

Det var snö på toppen dagen efter stormen

Likes

Comments

Här är precis utanför vårat tält, det är ca 2 meter att gå, kan ju inte klaga på utsikten när man vaknar.

Det var för varmt för att äta glass :(

Så just nu är vi 6 personer som campar tillsammans, jag och två av tyskarna jobbar på en biluthyrningsfirma, städar bilar och åker runt. Väldigt roligt jobb! Skönt att äntligen ha ett "normalt" jobb efter alla frukt jobb.
Hur länge jag stannar här i Queenstown vet jag inte än, beror lite på hur länge jobbet och så är.

Likes

Comments

Det är så vackert här!!!! Träffat så mycket människor och staden är bara helt amazing.

Likes

Comments

Nu har vi precis kommit till Frankton, det är ett litet område precis utanför Queenstown, det är så dyrt med boende inne i staden så vi bor lite utanför. Ikväll ska vi in till staden och äta middag med dom gamla från hostelet.

Likes

Comments

Hej!
Vi har nu redan lämnat Alexandra, när vi började jobba så sa bossen att det var 2-3 veckor jobb men efter 5 dagar så sa hon att säsongen var slut så nu är vi i wanaka igen med några gamla från hostelet i Hastings. Så idag åker vi till Queenstown och ska söka jobb där, i början av februari är det Rotten Apple reunion i Queenstown, så vi är ca 40 personer från det gamla hostelet, kommer bli så roligt!!
Vi betalade bara 65 dollar, ca 400 kronor för en vecka så det var riktigt bra, plus att vi hade en pool! Och en pool när det var 30 grader varmt var underbart.

Likes

Comments

Idag lämnar vi Wanaka för att åka till en stad 1 timma bort, vi är just nu 10 personer för 4 personer stannade i wanaka och kommer senare. Vi kommer att bo i två små stugor på en campingplats i en stad som heter Alexandra, där ska vi jobba med körsbärs plockning i ca 3-4 veckor för att sedan resa vidare.

Likes

Comments

Mitt år var inte så jätte intressant innan jag åkte till nya zealand men här kommer lite minnen från både här ifrån och i Sverige.

18 Juni
Pride i Borås med världens bästa syster

29e Juni
Bråvalla, lika bra som alltid

29e Juli
Stockholm med Bråvalla gänget

Sommarkvällar

12e september
Flygresan till nz

13e september
London

September
Auckland

Kiwibuss

Oktober
Whakatane

14e november
Roadtrip med Jesper

17e november
Kiwibuss igen

December
Hastings

Vilket år jag haft! Är så tacksam för alla människor jag har i mitt liv.

Likes

Comments

Vilken fantastisk plats att fira nyår på, musiken var så bra och vi var 16 personer från det gamla hostelet i Hastings som var där tillsammans.

2017 är över och det känns underbart att börja det nya året i nya Zealand, det har vart mycket nedgångar de senaste dagarna, glömde min väska på bil taket så hittade den i mitten av vägen så alla mina kort är trasiga, och så nära att mitt pass försvann, dagen efter så glömde jag min telefon på vindrutan på killarnas bil och dom körde med den i 20 minuter in till stan och den var fortfarande kvar, så har inget bankkort, bor på en camping så kan inte ladda min telefon och kan inte söka jobb, men det känns på sätt o vis bra ändå, är i ett helt underbart gäng och vädret är perfekt.

Likes

Comments

Nya Zealand är så vackert! Vi har äntligen kommit till campingen där vi kommer sova idag och under nyår, just nu är vi 14 personer som bor tillsammans och som ska till festivalen. Det var en lång resa hit men nu är vi äntligen här.

Likes

Comments