Vad vore väl en bal på slottet...

Nej men ärligt talat, hade varit så kul att gå på Homecoming med någon. Jag kan ju alltid gå med Lucie eller några av kompisarna i skolan, men man har väl fått upp ögonen för någon speciell så där...

Förväntar mig inte att bli frågad och är alldeles för osäker på att fråga någon HOST då jag inte är säker you know.

Vet att jag skriver det hela tiden men känner verkligen att jag utvecklas mer och mer med tiden. Är ganska bekväm med att prata engelska nu och kommer närmare människorna i skolan.

Btw, skolan här är sjukt lätt. Gör bara läxorna och kommunicera med lärarna så har ni A. Sen kör man ju (i alla fall jag) ganska ofta på "I'm sorry I don't understand what we're supposed to do" och på så sätt kan man få lite extra tid och hjälp osv. Man får inte vara dum!

OBS är lite negativ nu,
Det är mycket som kretsar runt familjen. För mig är det svårt att umgås med vänner utanför skolan då jag är beroende av att någon kör mig överallt. Mina föräldrar vill också träffa dem som kör mig som är vänner och av någon anledning tycker jag att det är jättejobbigt.

Jag som inte bor alltför långt ifrån Stockholm City har alltid kunnat gå ner till pendeln på 5 min och bussen ligger 3 minuter från mitt hus. Det är en sån omställning och jag känner att jag inte riktigt har förstått det än. Känner mig smått isolerad och kvävd. Familjen vill såklart spendera tid med mig och Lucie när vi är här, men jag spenderar inte lika mycket tid med vänner utanför skolan som jag vill.

Förhoppningsvis löser det sig med tiden (är nästan 100% på att det kommer lösa sig) men det är väl det som är lite jobbigt.

Avslutningsvis kan jag ju säga något positivt. Are you ready?? Mina ögonbryn har utvecklats mycket positivt sen jag kom hit, vilket jag ÄLSKAR.

Det var allt från mig för ikväll, ska försöka förbättra mitt uppdaterande.

Godnattkramar på er!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments