Kom hem till mina små monster som tydligen va lite sötsugna och drog ner en hel påse med maränger...😁

Likes

Comments

Friday, i'm in love!
Idag har jag jobbat och efteråt åkte jag med Havanna till Söderköping.❤️ det verkade toppenbra, hon kommer få världens största hus att leka i med en jättesnäll kattkompis.☺️ men jag måste erkänna att det känns väldigt jobbigt och tomt. Det beror nog på att hon fick lära sig allt här hos oss - lita på oss, äta kattmat, använda kattlåda etc. Hennes gos var oslagbart!

Efter hämtade jag Johanna i Norrköping, sen åkte vi vidare till mig i Linköping och åt på pinchos. En mycket bra kväll. Avrundade allt med en film tillsammans med min älskling i soffan!

Likes

Comments

Har ikväll varit och firat min kusin som fyller 6 år, grattis abbe! Nu hemma igen framför Orphan Black hehe.... Snart sova☺️

Likes

Comments

Häromdagen fick vi ett samtal om en kattunge som hittats mitt på en gräsmatta! Martina tog emot den då hon redan har kattmamman Ebba hemma som gärna tar sig an bebisar! Men efter lite spekulationer kom vi fram till att detta är en ILLER! Senare hos veterinär stod det mellan iller och mink, och en s.k specialist ansåg att det var en mink efter att ha sett två bilder. Mink är ett skadedjur och bör därför avlivas inom 48h. Men vi tyckte det var märkligt efter alla googlingar vi hade gjort, så vi åkte hem med bebben.

Hemma kom vi fram till att det var en iller, så då gjorde vi en efterlysning på facebook. Stort engangemang för denna lille solstråle! Och illervalpen fick ett nytt hem i Mjölby!

Slutet gott - allting gott.
Men vi ska nog hålla oss till katter i framtiden😻

Likes

Comments

Havanna.
Våran nuvarande stödhemskatt som kom in akut efter blivit infångad i vikingstad. Förmodligen aldrig varit i en bur, aldrig åkt bil, aldrig varit inomhus kastades hennes värld om till att helt plötsligt bo hos oss. Kattlådan tog några dagar att förstå sig på men efter det har det gått galant. Havanna är en ung hona som nu är vaccinerad, märkt och kastrerad, och hon älskar mat och att gosa! I början vräkte hon i sig mat men nu har hon förstått att hon kommer få mat igen
☺️
Hon älskar att leka, och att bli buren på, och då ska hon hålla sig fast på axeln och buffa på en i ansiktet. Hon ska helst också sova hos oss i sängen.

Havanna är underbar, och går allt som det ska blir hon adopterad imorgon av ett nytt hem i söderköping
❤️

Likes

Comments

Hello!
Jag har varit hemma ganska mycket från jobbet av blandade orsaker, så har hunnit se en hel serie - The Fall. Riktigt bra! Och idag har jag börjat på en ny, Orphan Black, som jag hört väldigt om innan, och efter ett avsnitt ville jag se mer så det är bra betyg!

I måndags fyllde mamma och pappa år, så vi var på New York Legends och åt middag där då. Supergott som vanligt, tar alltid samma pasta. 😋 och i tisdags körde jag minigolf med mina syskon!

Likes

Comments

Uppdatering om Ebba:
Hennes kattunge var frisk och tjock när den föddes för en vecka sen, och har gått upp bra i vikt. Men för några dagar sen fick Ebba adoptera en till liten kisse, som hittades på en väg i Boxholm helt ensam. Helt otroligt att den har klarat sig! Dock har den gått upp bra i vikt så det är bra!

Likes

Comments