Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej alla, min uppdatering är skit, i know men den här dagen har inte varit bättre än igår men ska inte klaga. Idag har jag städat hela mitt rum, rensade alla lådor, garderoben, verkligen allt, så är helt slut. Hämtade ut min medicin också. Ska äta pizza snart, sätta på Gossip Girl sen sova, har sovmorgon imorgon men vill sova tidigt för att vakna på bättre humör. Ska ändra designen på bloggen lite och tänkte lägga ut några av mina favorit citat också, det är för tidigt för att säga godnatt men tror inte jag kommer uppdatera mer idag så, godnatt lovers, hoppas ni haft en bättre dag en min och att ni sover riktigt bra. ❤

Likes

Comments

Uppdaterar lite bilder från idag innan jag lägger mig, godnatt ❤️


Likes

Comments

När man är i ett dåligt förhållande, blivit dumpad, eller när din parner har varit otrogen mot dig så kan det kännas som att det bästa man kan göra är att gå vidare, and it is. När man avslutar en relation så känns det som att man aldrig kommer komma över det och man vet inte riktigt vad man ska göra. Många tjejer eller killar väljer oftast att gå direkt till andra, för de tror att det är det bästa sättet att komma över någon eller göra sitt ex avundsjuk, jag har haft flera vänner som har gjort eller velat göra det och jag råder dom alltid till att inte göra så, för det första den enda man sårar är sig själv och för det andra, det är pinsamt. Sanningen är, man kan prata med någon annan, skriva med någon annan eller hur många som helst, hålla på med de och till och med dela säng med dem, men i slutet av dagen är det bara de som finns kvar med en tomhet som inte går bort, och det man egentligen vill är att vara med den man älskar.

 Mitt första och bästa tips är att hålla sig borta från såna saker, man bygger upp en ångest på självdestruktivitet, och det slutar aldrig bra. Så den dagen ni börjar snacka med en annan, träffa, kyssa eller dela säng med någon annan, gör det för eran skull, inte för ditt exs.

Vad som än händer, håll aldrig in dina känslor. Det kan kännas som att du har ont i hela kroppen, och ja, det är ett krossat hjärta. Dom första dagarna kommer man ha väldigt blandade känslor om dagarna, det varierar mellan kärlek och hat. Håll det aldrig inne, det är det värsta man kan göra. Om du är ledsen, gråt. Om du är arg, skrik. Men skada aldrig dig själv. 

Det kommer komma en dag då du har tröttnat på att gråta och va arg, du vill inte eller kan inte. Det kan kännas att du slösar din tid, FEL, du slösar inte din tid, du jobbar på dig själv och det är mänskligt att känna såhär. Men när den dagen väl har kommit, de då du börjat acceptera att det helt enkelt inte funkar och att du måste gå vidare. Glöm aldrig bort, att även om du känner ilska, hat, saknad eller kärlek så är det okej. Låt aldrig någon tala om för dig att vad du känner är fel bara för att du känner det om just en människa som kanske inte varit bra för dig, men detta handlar inte om den personen, det här handlar om dig och bara dig!

Ditt ex kanske inser en vacker dag vad innebörden av meningen : man vet inte vad man har tills man har förlorat det, är. Hen kanske sitter och väntar på att du ska komma tillbaka och be om att ni ska lösa detta tillsammans, men när hen inser att du inte behöver den längre så kommer den person automatiskt att komma tillbaka, för det är så vissa funkar. Den personen kommer börja med att skriva till dig saker som förlåt, att du ska komma tillbaka och att den behöver dig etc. Svara aldrig! Alla faller för såna här saker, och det blir alltid värre. Ni kommer till slut komma tillbaka dit ni var från en första början. Kom också ihåg att de orden inte alltid är ärliga bara för att de kommer från någon du älskar.

Du kan radera alla bilder på er, gamla sms. Jag vet att det är svårt, men det känns mycket bättre när man har gjort det. Om du har kvar presenter som nalle björnar och sånt trams, BRÄNN DOM! På det här sättet behöver du inte plåga dig själv mer än vad din vardag kommer göra, för du kommer alltid göra något som påminner dig om den personen.

 Du kanske till och med ser personen, men det är bara att hålla huvudet högt, och ha det i tankarna, att förr eller senare så kommer du se den och du får inte bryta ihop. Även om du ser den personen med en annan, visa att du är mogen. Kasta inte hat offentligt för då har du skämmer du bara ut dig, den personen kommer skratta åt dig. Håll det för dig och dina närmaste, du har rätt till att bli arg/avundsjuk/sårad. Men du är så mycket bättre än den personen. Det är inte du som har gjort fel.

Och sist men inte minst, ta hand om dig själv. Låt aldrig ett slut driva dig till att du slutar ta hand om dig själv tills du inte känner igen dig själv. Livet går vidare, trust me, i KNOW. Leta inte upp en ny partner direkt efter, för det kommer inte att funka. Va singel och se det positiva i livet så mycket som det bara går och låt naturen ha sin gång. 😌

Kärlek till er.

Likes

Comments