Jadååå jag är tillbaka och idag med en liten buffé på en shoot idag med en väldigt duktig fotograf som heter Alexander Söderling! Sök upp honom på instagram vetja ;)

Det var lite kämpigt dock, vi hade kommit överens om att fota i helgen så slutade det med att han skrev i morse och ba ska vi fota idag eller?? Jag ba va i helv klockan var 12:30 och jag hade precis vaknat så jag ba no way men det slutade med att jag satt i hans bil med honom och hans kompis Tobbe 50 min senare. OM jag stressade!!!! När vi kom till platsen var det sjukt ballt, en övergiven fabrik typ med hur många fotomöjligheter som helst och jag ba lets do this, så drog av mig byxorna och klädde på mig mina fanciest underwear haha. Frös ballen av mig (om jag hade haft nån) och var halvvägs in i djup hypotermi, det tog några timmar innan jag kände tårna igen men boi was it worth it!!! Kolla bara på resultatet:


​Därefter drog vi till hans jobb, drack kaffe och snackade skit! Bra dag

Likes

Comments

Kort och gott om moi: Bor i Göteborg ensam i en etta på Hisingen, singel och jobbar för tillfället heltid på Hemköp. Är och har alltid haft ett stort intresse för djur och hoppas att en dag få jobba som veterinär. Men som nästan alla andra med några få undantag i min ålder försöker jag hitta min väg genom detta oklara liv.

Av någon anledning kommer sällan saker lätt för mig, tror det beror på att jag övertänker men jag vet inte för det känns som att jag aldrig tänker. Det här med tankar är så dåligt tajmat jag vet inte ens. I alla fall så tar jag mig igenom vardagen med hjälp av ca 5 powernaps och en gnutta sarkasm. Till exempel i natt vaknade jag vid 02 för att jag misskött min dygnsrytm samt jobbat när jag var sjuk så somnade direkt efter jobbet. Bäddar inte för en lyckad jobbdag imorgon men förhoppningsvis bäddar det för en god natts sömn. Wow sömn alltså, bästa med livet.

Bild från pinterest

Likes

Comments