Hej igen, längesen sist!

Tänkte berätta lite om vår lilla semester i helgen.

Stockholm har blivit standard i vår familj. En riktig sommartradition. Mycket för att min pappa och bror där, alltid lika roligt att träffa dom. Men också för det finns så otroligt mycket att se och göra, tyvärr hinner man aldrig så mycket som man skulle vilja.

Den här gången fick det bli en dag på Grönan, och lite shopping påväg dit. Sen fick det bli en lugn söndag i Sundbyberg, med lite lekparks-häng och bad i Marabou-parken.


Tråkigt nog var det lite för mycket folk på grönan, sååå långa köer. Men vi försökte ha roligt ändå, men när vi vid 19-tiden vandrade hemåt var både barn och vuxna helt slut.

Till nästa Stockholmsresa står Norröra och snickargården på min lista iaf! Som den Astrid Lindgren fantast jag är, så vill jag hemskt gärna se inspelningsplatsen för Saltkråkan. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag vet nu inte hur många gånger jag försökt mig på det här med bloggande. Kommer liksom aldrig igång. Jag vågar inte riktigt. Men värt ännu ett försök, Då jag gärna vill både minnas, och dela med mig av min vardag.

Just nu lever vi (jag och min sambo) i ett organiserat vardagskaos med en hund och två småbarn. Just nu även i ett flyttkaos. Om cirka två veckor flyttar vi nämligen till hus, En villa på landet. Jag, min sambo J, hunden Hugo, barnen Nellie, 2 år och Selma, 5 månader.

Jag är en barnkläders fantast av dess like, älskar att fotografera, men självklart det viktigaste av allt är att få umgås och spendera tid med min underbara familj. Jag gillar inredning, och försöker gilla träning (fast det har jag inte lyckats med). Lär inte bli vidare mycket träning här.

Likes

Comments