TIPS!!!!


Hej på er!

Det var ett tag sedan nu igen, men jag tänkte faktiskt kika in här och tipsa er om två skönhetsprodukter som typ har förändrat mitt liv (okej lite överdrivet men ni fattar).

Till att börja med så var jag på Make Up Store och fixade mina bryn för några veckor sedan. Kan även rekommendera er att gå dit om ni är sugna på det då de var så duktiga, jag blev jättenöjd!!! De både plockade, klippte, formade, färgade och visade hur man kan styla sina bryn.

När de stylade mina bryn så använde de en produkt som jag tyckte var så enkel och perfekt för mig som inte orkar lägga så mycket tid på brynen samt tycker det är så svårt att få till det snyggt. Det är ett färgat, mörkbrunt brynvax som finns i deras produkt Tribrow premium. Det finns även två brynskuggor i den lilla paletten som man också kan använda. Brynvaxet applicerar jag med en snedskuren brynborste i alla fall och bara fyller i min naturliga form samt jämnar till och fyller i lite. Snyggt, naturligt och framförallt jätteenkelt!!!!

Den andra produkten som jag totalt förälskat mig i på senaste tiden är detta C-vitamin serum från Pixi. Jag applicerar det under min dag/nattkräm varje morgon och kväll och tycker att det bidrar till att jag ser mycket piggare och ”glowigare” ut.

Tips tips till er som sagt! Puss!


Gillar

Kommentarer