MINA BEAUTY FAVES

Innehåller affiliate-länkar

Rosa necessär - här
Hårspray från Löwengrip -
här
Hårmousse från Lernberger Stafsing-
här
Kicks Tan Drops -
här
Loreal Glow Drops -
här

Igår blev det en sväng på stan vilket var otroligt välbehövligt för min del då jag behövde påfyllning av ca ALLT haha. Ovanför ser ni några av mina absoluta favoritprodukter i skönhetsväg som jag ej kan leva utan kan jag lova er.

Den rosa necessären har jag en sedan tidigare fast i grått som jag gillar supermycket så passade på att köpa på mig en till när de var nedsatta med 20%.

Hårsprayen är faaaaantastisk om man inte är ute efter supermycket stadga då den är väldigt lätt och enkel att borsta ut. Jag tycker inte om hårspray som gör håret ”blött och hårt” och då är denna perfekt.

Hårmousse använder jag alltid i håret innan jag ska locka det för att få det att hålla hela dagen och göra lockarna peeeeerfekta med mycket volym. Just denna är 10/10.

Selftan-dropparna från Kicks blandar jag med min nattkräm nästan varje kväll för att vakna upp med ett naturligt glow och lite solkysst hy. Tycker de funkar superbra och täpper inte alls till porerna som vanlig brun utan sol gör. Jag har färgen Medium/Dark.

Loreals Glow Drops är en relativt ny favorit i min sminkrutin som ger det fiiiiiiinaste och naturligaste glowet någonsin. Använder man dessa behövs ingen highlighter i puderform.

Kanske hittar ni också någon ny favorit nu, puss!!!

Gillar

Kommentarer