MIN HELG


Hej på er allesammans! <3

Veckorna går sååååå fort och det är redan söndagkväll igen. Jag ligger just nu i sängen och väntar på lite middag, nyduschad och med ansiktsmask, redo för måndag imorgon och ny vecka.

Min helg har varit otroligt lugn och skön, precis vad jag behövde just nu. I fredags gjorde jag absolut ingenting mer än att äta tacos och kolla på Gossip Girl innan jag somnade runt halv tio haha, så skönt. I lördags sov jag ut, gjorde mig i ordning och tog sedan bilen till Falun för att plocka upp Wilma som har varit hemma på besök över helgen. Det var heeeeelt fantastiskt att få krama henne igen, verkligen exakt vad jag behövde. Vi käkade lunch, strosade på stan, fick lite shopping gjord, fikade, pratade i timmar osv. Så himla mysigt! Nu har hon åkt hem till Linköping igen men tack och lov så dröjer det inte allt för länge innan hon kommer hem nästa gång.

På kvällen igår käkade vi bara lite enkel middag och hade sedan myskväll framför mello. Idag gick jag upp och gjorde frukost relativt tidigt som vi sedan åt framför Vasaloppet. Vi följde det slaviskt hela förmiddagen till målgången och sedan kikade vi även lite på herrarnas 50km. På eftermiddagen åkte vi och handlade en sväng, annars har vi mest vilat framför en film och sovit lite om vartannat haha.

Hoppas er helg också har varit vad ni behövde, oavsett lugn eller inte haha. Puss!!!!

Gillar

Kommentarer