4 januari - Bara några dagar in på första året fick jag ett mail innehållande en ny uppdatering från Track. Loggade in och såg att jag fått svar från ett universitet - ännu en unconditional offer! Så glad!!!

Sedan reste jag till England i några dagar för att hälsa på vänner i en vecka. Inga nyheter från Track då.

Idag är deadlinen för alla ansökningar var för snart två veckor sedan och min tanke var därför att med lite tur kanske jag skulle få svar från mina två sista val (samma uni) innan månadens slut. Men jag får se hur det blir med det helt enkelt. Kan ju säga som så att trots att jag vet att Track alltid skickar ut automatiska mail när det hänt något, är det inte ovanligt att jag ändå loggar in där då och då. Den som väntar på något gott... (väntar alltid för länge)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

4 December - Personal Statement klart.

5 December - Reference Letter klart. UCAS-ansökan inskickad och klar! Äntligen! Det gick fort i slutet måste jag säga. Har sökt några events management och hospitality & tourism-program på 4 olika universitet. Känner mig upprymd, jäklar vad spännande detta ska bli. Nu är det bara att hålla tummarna!

8 December - Mina två första offers kom idag, med bara några timmars mellanrum!! En Conditional och en Unconditional!!!!

14 December - Min Conditional offer är ändrad till Unconditional!! Fortfarande inte hört något från mina andra tre val...

Likes

Comments