Kärleken kom hem från London inte bara med sig själv, utan världens finaste skor. Tack darling!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vilka dagar vi har fått, vi som bor på Västkusten. Vem behöver åka utomlands när vädret är såhär? Jag lyckades dock med bedriften att både skrapa upp hela baksidan på havstulpaner och bränna mig ordentligt (något jag inte gjort på många år). Så idag njuter jag av lite duggregn på utsidan medan jag pluggar för fullt inför den sista tentan innan sommaren. Njut av er söndag! Love, J


Likes

Comments

Godkväll mina hjärtan. Jag har haft gasen i botten den här veckan och njuter av att ha kommit hem och få trycka på paus en liten stund. Sambon är iväg i London med jobbet tills på söndag och jag har väldigt lösa planer för helgen. Jobb på fredag, en del plugg och annars bara sola och njuta av livet. Har haft sånt magknip de senaste dagarna och jag börjar tyvärr inse att det förmodligen är gluten som spökar.
​Ska prova att utesluta det några veckor och se om det blir någon förändring. 

Jag hoppas ni alla får en underbar långhelg och njuter av det underbara vädret! Love, J 


Likes

Comments

En helg i mitt älskade Smögen med Jenny. Vi har bara gottat oss på Sea Lodge med god mat och druckit bubbel och babblat i timmar på klipporna. Spontantripp när den är som bäst. Igår firade vi min farbror i Alingsås som fyllt hela 59 år, med grill och massa skratt. Så roligt att träffa mina kusiner, vi syns ju inte så ofta längre när alla är på olika håll i världen.

Nu har jag avverkat några timmars plugg och ska ägna resten av dagen åt roliga bestyr som tvätt, städ och matlagning men i eftermiddag blir det en sväng ut till båten och yoga ikväll.

Läser vad jag precis skrivit och blir lite trött på mig själv, jag kämpar verkligen med att dra ner tempot och så inser jag att jag gör sjunhundra saker ändå. 8 veckors semester i sommar. Det blir nog bra det.
​För den här lilla Loppan som alltid är på språng. Njut av er söndag!


Likes

Comments

Ibland slås man av den där väckarklockan. Som drämmer till en i skallen och får en att ifrågasätta precis allt och alla. Livet ska inte vara "okej" och man ska inte leva på halvfart. Det har vi alldeles för lite tid här på jorden för att göra.

Likes

Comments