Måndag. Behöver inte alls vara så dumt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Man kan köpa vackra saker och resa världen runt. Lägga upp bilder på dyra middagar och skryta om framgång. Men genuin lycka, det tror jag bara att man får genom att skala av. Älska de man har med allt man har och njuta av nuet. Lägga gammalt groll bakom sig och våga lita på att framtiden är ljus och att människor vill dig väl.
Och helger som den här, då känner jag mig rikast i världen.Likes

Comments

Allting är föränderligt och allt går över tid. Tänker så mycket på alla människor man delat så mycket med. Kärlek. Utekvällar. Djupa hemligheter, öppna sår och hjärtliga skratt. Hur en del människor bara blir ett eller några kapitel i ens liv och som man kan passera på stan med ett hastigt Hej i förbifarten. Människor som betydde någonting under en period men som inte gör det längre. Och hur sorgligt det än kan vara, så är det så det är. Och det finns en mening med det med.

Men så finns det människor som Hon. Som man delat galna upptag, tårar och skratt med i över tio år. Som är en utav de första jag skulle ringa när hjärtat inte orkar vara ledset mer eller som kan få mig att skratta på två röda sekunder. Hon som alltid har brytt sig lika mycket om mig som jag har brytt mig om henne. Som aldrig har åsidosatt mig för sin egen skull. Jag har några såna vänner i mitt liv. Och de är jag rädd om.

Tar du vara på dina vänner? Eller är du för upptagen med dig själv?


Likes

Comments

Fin helg med fina människor. Härliga kontraster med vila, ridlektioner, inflyttningsfest hos Amanda & Arvid och intervallträning i Fontin. Livet har varit bra men det blir verkligen bara bättre. När man lär sig släppa taget om det som varit och äntligen är lite rädd om sig själv, då faller pusselbitarna till slut på plats. Ta hand om er, mina vänner. Puss!

Likes

Comments

Ekorrhjul men ändå inte. Livet går i 190 men ingen dag är den andre lik. Jobbar jobbar jobbar, men älskar, skrattar och trivs. Skulle varit ledig i helgen men det blir trots allt en lördag på ridskolan imorgon. Inflyttningsfest på kvällen och på söndag åker alla julsaker fram eftersom M är borta två helger på raken. Ikväll skrek kroppen efter lite lugn & ro och jag vilar upp mig i soffan med choklad & vin och nörderier på högsta nivå. Önskar er alla en härlig helg!


Likes

Comments

När livet är lite extra vackert. Igår blev min älskade 27 år gammal och vi firade här hemma med familj, släkt & vänner. Man vet att man har roligt när man är den som drar igång ett tequilarace två på natten... Mår oförskämt bra idag och är väldigt tacksam över det, för det händer ju typ aldrig. Hade städat innan klockan tio imorse! Hoppas ni har haft en underbar helg ni med! Nu laddar jag inför den kommande (långa) veckan med en löprunda i kylan. Kärlek till er alla


Likes

Comments

Som den inredningsnörd jag är, är jag löjligt lycklig över vår nya kaffekokare här hemma. Hur man nu kan bli så barnsligt överlycklig över materiella "små" saker, så blir jag det. Hur fin är den inte?

Likes

Comments


Ja det låter ju underbart. Och jag ljuger om jag säger att jag inte älskar jag mitt liv. För det gör jag. Mycket. Men det är så mycket man inte vet om andra, och man ska vara medveten om att det man ser på bloggar, instagram och andra medier bara är en bråkdel utav allt som finns. Skrattade högt när en vän sa till mig häromdagen när vi pratade ordning och reda att hon trodde jag hade allting i perfekt ordning hemma. För jag är kanske tjejen som ser ut att ha ihop det mesta på ytan, men i min byrå ligger udda strumpor ihopvikta tillsammans, det står oftast ett tvättställ med massa kläder mitt i vardagsrummet, man kan ofta hitta en hovkrats liggandes i min handväska och jag vet aldrig vart jag har lagt mina nycklar. Men det går ju rätt bra ändå. Hoppas ni alla har haft en härlig helg och att ni tar tag i allt det där tråkiga som aldrig syns på bild. Kram!

Likes

Comments