Nu mår vi!! Hur mår ni? ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


​Semestern är här och den har aldrig varit skönare. Igår var jag och M i Varberg på en dagsutflykt, åt lunch på Fästningsterassen och strosade runt i stan, idag har vi bara latat oss ute på Kovikshamns klippor.
Hämtade hem min lilla familj som har varit i London i en vecka på Landvetter nu ikväll, och det har aldrig varit härligare att krama om dem. Usch, en vecka känns som en evighet nu med tanke på alla galenskaper som händer ute i världen för tillfället. Försöker att inte tänka på det men det kommer nära hur man än försöker.

Nu väntar ett par kravlösa dagar kvar här hemma innan planet lyfter till Makarska Rivieran på fredag morgon,
​gissa om jag längtar? Åtta dagar med sol, bad, god mat, utflykter och shopping. Och hotellfrukost. Viktigaste av allt haha. Mm, vad gott det ska bli. 

Jag hoppas ni njuter av livet med. Det gör jag. Till 210%. 


Likes

Comments

Pust. Livet har gått i 300 det sista men nu är det semester. Gjorde min sista dag på Medicinmottagningen igår och saknar redan mina goa kollegor. En liten bonusfamilj, fin sån. Resten av sommaren är ledig sånär på ett par ridläger jag ska hålla på ridskolan om ett par veckor. Välbehövligt! 

Mobilen fungerar som vanligt inte, nås på Facebook eller mailen. När ska jag ge upp tekniken? Vi kompar uruselt. Bilen krånglar och det fattas väl bara att denna rosa dator ger upp på livet med. 

Hoppas ni har fina dagar ute i sommarvärmen!


Likes

Comments

Likes

Comments

Så var det min tur att åka på sommarens hemska förkylning som gått runt hos alla på mottagningen. Ligger hemma i soffan med en hals som känns som ett rivjärn och lungor som värker. Jag som somnar lättare än ett barn har knappt sovit en blund för allt hostande inatt. Hasta la vista till tjejkvällen och utgången på Hatten vi skulle haft ikväll, här dricks inget mer än mängder med te, honung och vatten idag....Någonting att glädjas över är i alla fall att vi efter mycket om och men fått bokat oss sommarens resa! 8 dagar på Makarska Rivieran i Kroatien. Har varit i Kroatien många gånger med familjen när jag var yngre, men det är några år sedan nu. Längtar!


Önskar er en friskare torsdag än vad jag har! Puss & Kram

Likes

Comments


​Det har hänt någonting med mig de senaste månaderna. Jag har hunnit landa efter en stressig period och jag är tryggare i mig själv än vad jag har varit innan. Bryr mig inte lika mycket om vad andra tycker och tänker och jämför inte mig med någon annan. Jag är lycklig, och även om det är lite otäckt att känna den känslan så starkt, för den brukar gå upp och ner precis som allting annat, så har den stannat länge.

Jag är så uppriktigt jäkla töntigt lycklig över så mycket. Utan något filter eller för att det ska låta bra. Jag är verkligen löjligt bortskämd och lycklig med vad jag har i mitt liv. Min familj. Mina vänner. Min sambo. Jag har den finaste killen jag någonsin kunde få. Han som lugnar ner mig när jag är lika rabbiat som en 15-årig trotsig tonåring och får Lilla My att framstå som snäll, och han som får mig att skratta trots en dålig dag. Han vars sällskap jag prioriterar över någon annans, han som har den tryggaste famnen jag vet och han som jag vill bygga en framtid ihop med.

Jag är lycklig över min hälsa, min envishet och min förmåga att lita på magkänslan även när hjärnan säger något helt annat. Jag har alltid följt den. Magkänslan. Även om den har fått mig att göra knäppa saker som jag borde ångrat tusen gånger om och har ångrat i alla fall ett par hundra, så har det i slutänden alltid blivit bra. Vägarna har varit krokiga och det har sällan gått spikrakt uppåt. Men jag har lärt mig. Ramlat och ställt mig upp igen. Blivit ännu starkare av motgångar och fått ännu mer skinn på näsan.

Det kan vara 90 minuter eller 90 år. Den svettiga och stenhårda fotbollsmatchen. Jag hoppas jag är lika nyfiken på livet då som jag är idag, och jag hoppas att jag aldrig nöjer mig med något mindre än vad jag är värd, aldrig slutar kämpa för det jag vill ha och aldrig slutar försöka dribbla hela vägen in i mål. Likes

Comments

Söndag. En dag för återhämtning och reflektioner. Jag blev igår färdig med min intensivutbildning som innebar 60 timmars plugg varvat med teori och praktik (pust!), och kan numera titulera mig som Diplomerad Massageterapeut! Heja mig. Har redan mer jobb än vad jag hinner med, gott betyg. Nu ska resten utav sommaren få vara just det, sommar. Inget mer plugg utan bara jobb och 4 veckors välförtjänt semester. M och jag håller på och boka årets resa och det lutar åt en vecka i Santorini. I det här landet kan man ju inte stanna kvar om man inte vill dö av D-vitaminbrist. 

Emma och jag firade gårdagens bravader med en tjejkväll hemma hos henne med god mat & fick vid elvasnåret ett riktigt impulsryck och drog på oss varsin klänning och åkte till Såsen på Marstrand. Haha, sån underbar kväll. Dansade tills fötterna värkte och stapplade hemåt på alldeles för höga klackar på kullersten. Vi behövde verkligen en sån kväll. 

Nu - mysfrukost, en franskund och sedan in mot stan för middag och EM-finalen! Ni missar väl inte den?! 

Massa kärlek 


Likes

Comments