Vilken sjukt bra resa alltså. Jag ligger just nu hemma i sängen efter en helt fantastisk resa! Vi inte bara vann tävlingen! Men vi slog poäng rekord med hela 205 poäng. Den där höga siffran gör även att vi går upp som tvåa på världsrankingen vilket är heelt sjukt! Nu går vi in i SM veckan vilket ska bli super kul. Att få stå inför hemma publik och göra våran grej, och inte långt därefter, nästa onsdag först vara exakt, så drar vi iväg på nästa tävling i Budapest. VM gick där 2016 och det ska bli så sjukt kul att åka tillbaka! En helt sjukt fin stad!

Känslan av att se sina lagkompisar börja gråta av lycka innan musiken ens har slutat för att alla fattar hur bra det gick! Det är en så oslagbar känsla! Inget slår det!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Resan har verkligen varit bra på alla sätt och vis ön så länge. Träningarna har gott super och Vi är ett gäng nöjda tjejer efter dagens korta. Vi ligger för tillfället i ledningen med 6 poäng och gjorde säsongs bästa idag! Så skönt!
Nu laddar vi om inför morgondagens långa. Glöm inte att följa @teamsurprise på instagram! Denna helgen hae vi även tagit över @skatesweden instagram. Så gå in där för att se livestream från åken!
Puss!

Likes

Comments

Hej finisar, idag har varit en bra dag. När jag satt på jobbet fick jag sms att min paket fanns att hämta ut från Lyko, det måste jag vara definitionen av materiell lyckan. När man gå hela dagen och ser fram emot att riva upp lådan men sprillans nya produkter. I dena lådan låg det ett set på 7 ögon borstar från bh cosmetics, en Anastasia duo brush nr 12 och en Anastasia dip brow i medium. Super nöjd!

Likes

Comments

Nu är det inte många veckor kvar.
Nedräkningen är i full gång och träningen är extrem.

ANTAL DAGAR KVAR:

MILANO- 9

SM- 18

BUDAPEST- 22

VM- 55


Hur sjukt är inte detta??
LÄNGTAAAR!

Likes

Comments

Vilken måndag.. vaknade 6 idag då jag va tidig på jobbet. Gick in på mobilen och gjorde rutin kollen på Instagram, Mail och Nouw, för att veta vad jag skulle ta på mig gick jag även in på väder appen, -10 (!!!) Stog det. Nu sitter jag på min rast och gör en checklista för veckan och schema för vad veckan har att erbjuda. Som det ser ut nu så är det rätt standard, träning och jobb.


Helgen va både händelserik och rolig. I lördags va det kungälvspokalen, en endagarstävling då man åker båda programmen på samma dag. På kvällen mötte jag upp några från laget i stan och spenderade kvällen med dom.

Igår vad det inte bara hel ledigt, det va även min fantastiska systers födelsedag. Eftersom pappa behövde jobba så spenderade vi större delar av dagen på restaurangen med honom, åt super god mat och bara skrattade. Super mysigt, grattis igen nang!

Likes

Comments

Att jag får uppleva alla dessa fantastiska upplevelserna och denna fantastiska resa med dig! Min bästa vän, förebild, lagkompis och syster. Älskar dig nang!

(Bilder från Shanghai)

Likes

Comments

Så kul, skatesweden har gjort en liten serie på hur våran resa mot VM ser ut! Det kommer ut ett nytt avsnitt varje måndag och avsnitten är ungefär 5 minuter långa. En kort inblick på vårt liv och våran satsning helt enkelt. Ni kan se avsnittet HÄR !!!


Likes

Comments

Godmorgon, ligger just my ocg lyssnar på min absoluta favorit podd, som jag gör varje morgon, Alex och Sigge. Ligger och drar ut på tiden och det faktum att jag måste gå upp ur sängen. Förlåt för dålig uppdatering men jag har legat hemma sjuk under en långperiod nu, kollat konståknings EM och druckit, vad som känns som, flera liter med Te. Men nu känner jag att jag börjar friskna till vilket är super skönt. Så nu finns det no excuses, bloggen är tillbaka på full tid. Hoppas alla får en lugn och skön dag, fri från söndags ångest, pusss

(Bild från Shanghai, china. November 2017)

Likes

Comments

Det nya året har börjat och oj vilket nr avslut jag fick på 2017. Kvällen spenderades hos en kompis med massa lekar, mat och firande. Värdinnan hade gjort ett så grymt jobb och alla hade super kul. Vi körde lekar som bland annat yoga- challenge (!!!) och frågesporter. Champagnekorkarna flög och raketerna avfyrades. En bra nyår med andra ord. Hoppas ni alla hade lika kul som vi!

Puss

Likes

Comments

I N S T A G R A M @juliacrafoordomega