JULIA MALMSTEN

It's a New Year

Alriiiight nytt år, 2018. Detta är min lilla lista på vad jag ska göra för mig själv iår:

- Jag ska fortsätta att göra varje dag till så bra som möjligt, njuta av små stunder som jag alltid gör.

- Jag ska lägga undan X tusen dollar iår, jag har inte prioriterat att spara pengar år 2017 för att det har varit så mycket jag har velat göra, jag vill ha möjligheten att kunna köpa vad jag nu vill köpa utan att snåla, resa om jag vill etc men iår ska jag bli iallafall tänka lite mer på detta.

- Jag tror att detta varit mitt nyårslöfte flera gånger men jag måste bli bättre på att låta mig själv bara vara. Se en film själv och faktiskt enjoy it. Idag blir jag bara stressad och tänker på alla saker som jag borde göra istället.

- Jag ska bli bättre på att surfa.

- Jag ska vara mer öppen för att låta en kille "ta hand om mig" jag är otroligt envis när det kommer till att en kille ska betals eller göra saker för mig. Jag är lite för mycket åt "jag kan själv" hållet.

- Vara mer snäll mot mig själv i huvudet, när någon idag säger "Wow så du tog med dig fyra bloggläsare till Afrika" då tänker jag bara mm men det kunde varit 15 tjejer. Eller "wow du har si eller så många följare" då tänker jag istället ja men det kunde varit fler. Så det är något jag vill vara bli bättre på!

- Jag ska organisera två resor till Afrika och hjälpa 10 lokala familjer i en kåkstad.

- Jag vill också låta mig själv vara 20 år mer, i mitt huvud tänker jag väldigt mycket på karriär, vad jag vill uppnå med livet, att jag måste tjäna pengar, jobba mycket och allt det där. Jag är dålig på att låta mig själv bara vara 20 år, jag har svårt för att be om hjälp, be om råd, jag får ångest om jag bara är bakis en hel dag utan att göra någon nytta etc. Jag tror jag är lite för allvarlig och seriös mot mig själv.

- Jag ska läsa på mer och sätta mig in i om jag ska börja plugga januari 2019.

- Jag ska köpa en Gucci väska.

Hmmmm jag tror det är min bucket list för år 2018 just nu iallafall, får se vad som kommer hinnas med och inte. Har ni några mål eller måsten för år 2018???

Gillar

Kommentarer

maja
maja,
Hej Julia! Undrar hur du fick ditt jobb, hur och med vilka du bor samt lite om tillstånd för att bo kvar i USA. Du lever drömmen så är lite nyfiken på hur allt har gått till. Jobbar din svenska vän som du visar på samma ställe som du eller är du ensam där? Har du tips på liknande gårdar och jobb? Kram 😊
Lovisamatilda
Lovisamatilda,

villa bra ”löften” ! Ha en fin dag fina du 😍

nouw.com/lovisamatilda
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229