WEDNESDAY MOODBOARD


- Gosa med en sovande bebis i sängen samtidigt som man dricker en kopp varmchoklad med marshmallows i framför en bra film eller serie.

- Pälsa på sig och gå ut i skogen och gå med bebis nu i höst/vinter och mysa i ett hav med färgglada löv eller snön som faller ner på en.

- Gosiga stickade tröjor som man kan mysa rundor i nu ett tag fram över! Finns inget bättre, speciellt när dem är lite oversized!! LOVE LOVE LOVE

- Baka massa med goda saker, är så baksugen.. men då skulle det resultera i att jag måste sätta mig i bilen för att åka och handla bak saker då det ekar rätt tomt med det för tillfället här hemma..

- Tända ljus och läsa en bra bok, trots jag inte är en bokfantast alls så skulle det varit rätt mysigt att göra en ruggig höst/vinter dag! Att få göra sin egna adventsljusstake att pryda matbordet med längtar jag också till.


Det är några av sakerna jag har i tankarna just nu denna onsdags morgon.. så mysigt och längtar! För allt detta ska hinnas med innan detta året är slut. Det kan jag både lova er och mig själv.

Godmorgon på er! Onsdag redan och jag tycker denna veckan också rusar förbi en. Jag har hunnit dricka mig en kopp varmchoklad denna morgon med och plöjt igenom gårdagens avsnitt av idol. Nu ska jag starta nästa serie och glo det man missat utav den. Inga större planer för dagen, och idag lovar jag att jag inte glömt något eller har ett bokat besök någonstans.. tror jag! HAHA! Tänkte starta en maskin tvätt innan jag startar nästa serie iallafall så man känner att någon nytta blir gjord här hemma idag trots slappande. Har ett kul nytt samarbete som förhoppningsvis tittar ner i brevlådan kaaaanske idag om vi har tur. Ska bli så kul! Och självklart kommer där en rabattkod till er också!!

Annars hörs vi lite senare också önskar jag er en kanon fin tisdag solstrålar!


  • Nära Brohagavägen , Åstorp

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh vad mysigt och sån otroligt fina bilder 😊nouw.com/sofialissmyr
juliamalmgren
juliamalmgren,
😍😍 tack!!nouw.com/juliamalmgren
sweetwords
sweetwords,
Ohhh så härligt, så fint kollage
nouw.com/sweetwords
juliamalmgren
juliamalmgren,
Tack fina du!! nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229