VILKET KAOS!


Blev lite mycket att göra innan idag, hann inte sätta mig ner innan nästa sak skulle göras. Blev iallafall att jag drog mig iväg till Väla en sväng när M kom hem. Jösses säger jag bara, hur mycket folk kan där vara samtidigt i ett köpcentrum! Jag som bara skulle snabbt in och kolla om där var något roligt på rean, slutade med över en timmes vistandes där inne och ut med mig hade jag ett antal kassar med bland annat en nästintill helt ny garderob till N i större stl och två klädesplagg till mig med. Bilder kommer upp! Inte nog med mitt shoppande till henne så hade M när han varit ute shoppat kläder till henne med, haha, något bortskämd tös! Nej men det behövdes då det såg glest ut i garderoben med större stl nu när hon växer så det knakar! Efter väla blev det en tur till Ica Maxi för lite påfyllning i kylen och ingredienser till förrätten på nyårsafton som vi ska stå för.

När jag kom hem så var det bara att packa ihop N och ut i bilen hela familjen för att lämna pappan i här hemma till en vän. Dem skulle ju kolla MMA matcher nu inatt. På hemvägen hämta jag upp både min ena vän och lite käk för att sedan åka hemåt och invänta nästa vän, Nowalies gudmor. Vi mös med N och sen nattades hon utav gudmor och sover ännu i sin vagga hur gott som helst! Jag kommer inte riktigt till ro så jag ska starta en film och sakna min sambo lite extra då sängen är så tom. Inte riktigt van vid att det bara är jag och N hemma, men men. Snart morgon igen och då ska vi hämta hem honom säkerligen dundertrött!

  • Nära Åstorp

Gillar

Kommentarer

jonnasofieh
jonnasofieh,
Ska bli spännande att se vad du har fyndat på rean! Väntar själv på ett paket ifrån Zara med nytt till William 😊👌🏻nouw.com/jonnasofieh
juliamalmgren
juliamalmgren,
Zara har sååå mycket fint 😱😱😍😍nouw.com/juliamalmgren
MARREEKHOLM
MARREEKHOLM,
Ser mysigt ut i sängen 😊❤️nouw.com/marreekholm
juliamalmgren
juliamalmgren,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229